Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Akkor most mi az AHS 6....

Joci1212 kérdése:

Akkor most mi az AHS 6. évadának témája?

Figyelt kérdés
Igazából már annyi egymásnak ellent mondó dolgot láttam az AHS hivatalos oldalain hogy már nem tudom mit higgyek. Akkor most az az eltűnt kolónia rejtélye lesz a téma vagy az csak kamu volt? Azt a pók szempillás képet sem értem és a teaserek sem túl egyértelműek! Mégis mi lesz a koncepció??

2016. aug. 15. 17:52
 1/4 Suha Péter ***** válasza:

Még nem tudni, személy szerint nem nagyon hiszem hogy z eltünt kolónia lesz (talán mert nem is szeretném :D)

Ma vagy talán holnap még adnak ki egy teaser-t mert az FX snapchat-jén láttam, de minden kiderül szeptember 14.én :):):)

2016. aug. 16. 22:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Idén elvileg nem fog kiderülni a sorozat kezdetéig a téma, és a teaser-ek közül is csak 1 lesz ami valóban kapcsolódik a sorozathoz, legalábbis ezt nyilatkozták. Az első 15 teaser közül nekem több is hasonlónak tűnik, így elvileg azokra nem kell számítani.
2016. aug. 22. 19:10
 3/4 A kérdező kommentje:
Szerintem filmforgatás lehet a téma mert ha belegondolunk rengeteg más horrorhoz kapcsolható kisfilm jelent meg. Mi van ha ezeket forgatják a sorozatban és mondjuk velük is megtörténnek azok amiket forgatnak?
2016. aug. 24. 11:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Közben kiraktak egy játékot, amelyben meg lehet tippelni hogy melyik lesz az évad témája ( [link] ezek szerint csak 6 fajta kimenetel esélyes. Én személy szerint a plakát és a "szlogen" alapján a 'Post Op' és a 'Wind Chimes' című teasereket tartom esélyesnek.
2016. aug. 24. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!