Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Megmerjem nézni a Fűrész c....

Megmerjem nézni a Fűrész c. filmet? 15/f.

Figyelt kérdés
nemigazán bírom az ilyen véres dolgokat, szerintetek megnézzem?
2010. ápr. 19. 16:57
 1/10 anonim ***** válasza:
36%

uhh...sztem szar :s

12/l

2010. ápr. 19. 16:59
 2/10 anonim ***** válasza:
53%

Neee :)

Amúgy szerintem nem nagy film, sőt... majdnem h szar.

Ha meg nem birod az ilyesmit, akkor meg pláne.

2010. ápr. 19. 17:00
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem meg tetszett...=) Mint minden horror film. :D
2010. ápr. 19. 17:16
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jó, izgalmas film, ajánlom. Igazából az első része a legjobb de utána már úgyis kíváncsi leszel a többire.
2010. ápr. 19. 18:18
 5/10 anonim ***** válasza:
Peersze, nagyon jó film, hihetetlen csavarok vannak benne, 6 rész után is tud újat mutatni, rengeteg mondanivalója van és -bár a színészek nem minden esetben a legjobbak-, én csak ajánlani tudom. Véresnek véres, de szerintem itt nem konkrétan a véren van a hangsúly, hogy ok nélkül fröcsögjön, hanem azon, hogy belegondolj, mi lenne, ha..., hogy mit tennél a szereplők helyében. Zseniális alkotás, nem fogod megbánni, ha megnézed.
2010. ápr. 19. 19:00
 6/10 anonim ***** válasza:

Nem kéne... Erre még a férjem is azt mondta, hogy erős, pedig ő bírja az ilyeneket.

Nem a paradicsomszósz a sok, hanem a sztori.

2010. ápr. 19. 21:25
 7/10 anonim ***** válasza:

Ja, az kimaradt, hogy a férjem 20 évvel idősebb mint Te, és sokat látott ember. :-)

Én a helyedben még várnék vele.

De úgyis a kíváncsiságod fog győzni. :-)

2010. ápr. 19. 21:26
 8/10 anonim ***** válasza:
Símán.Jó film és 15 évesen már ennél hússzor durvább dolgokat is láthattál már a TV-ben...
2010. ápr. 20. 10:22
 9/10 anonim válasza:

Hihetetlenül jó film. Muszáj megnézned egyszer. :)

Nem tudom mennyire nem bírod a véres dolgokat, mert vannak benne olyan jelenetek, amelyek elég durvák. De nem ez benne a lényeg! Nem ismerek más horrorfilmet, amiben nem a vér a lényeg! És elgondolkodtató. Az első rész után vagy negyed óráig csak ültem és néztem ki a fejemből.

Pedig két évvel fiatalabb vagyok nálad. Mondjuk persze, tudom, hogy nem ettől függ, de én sem bírom túlságosan a vért, hidd el. Ez a film viszont nagyon bejött. :) Csak ajánlani tudom, komolyan. :)

2011. márc. 13. 17:50
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát az attól függ, én már láttam, és nem egy nagy szám. Mondjuk más horrorokat is néztem, te milyeneket néztél? Néztél már horrort, ha igen mi volt a címe? 13/L :P
2011. jún. 16. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!