Az Agymenők jó sorozat? Érdemes nézni?
Figyelt kérdés
Eddig az Így jártam anyátokkal-t néztem csak. Ez is hasonlóan jó?2016. aug. 12. 21:27
1/9 anonim válasza:
Sokkal jobb, (én legalábbis) imádom*-*
2/9 anonim válasza:
Nem jó. Ígéretesnek indult, hogy végre van egy sorozat, ahol az ilyen kocka karakterek nem csak egy egyrészes gag erejéig, vagy paródia jelleggel vannak benn, hanem övék a főszerep, és egy darabig még egész vicces is volt, de mostanában valahányszor belenézek, azt látom, hogy annyi különbözteti meg az egészet egy tipikus kínos gagyi vígjátéksorozattól, ahol vagy gyengék a poénok, vagy csak az alávágott röhögésből derül ki, hogy egyáltalán kellett volna nevetni, hogy bedobnak egy csomó céltalan képregény/film/játék/tudomány utalást, amiket javarészt amúgy is mindenki ért. Ha a nerd/geek (sose tudom, melyik melyik) kultúrával kapcsolatos sorozatot akarsz, akkor ajánlom a Kockafejeket. Az az, ami az Agymenők eleinte lenni akart, csak aztán felhagyott a próbálkozással.
3/9 anonim válasza:
Sok évadot megélt és sok rajongója van, tehát sokaknak tetszik :)
Én egyszer se bírtam rajta nevetni, nem tudom miért. Mindenképp megér egy próbát szerintem, nézd meg az eső néhány részt, és ha nem jön be, akkor lépj tovább :)
4/9 anonim válasza:
Hát, én már megnéztem mind a 9 évadot, valaki nemtudja mikor jön a következő?
Amúgy kérdező: Van aki szereti, van aki nem annyira, van aki utálja.Nézz bele pár részbe, és majd akkor eldöntöd.Szerintem nagyon jó kis sorozat, nagyon vicces tud valamikor lenni, az meg hogy mit mond más az legyen csak a saját dolguk.Legyen saját véleményed, és ne halgasd mások "butaságait"!
5/9 anonim válasza:
Én az így jártam anyátokkal-t végignéztem és szerintem jobb mint az agymenők.Amiért jobban tetszik az az hogy van története,érdekes,izgalmas ezzel ellentétben az agymenők-nek nincs annyira nagy története és talán kicsit unalmasabbnak is tűnik,és ebbe nagyon kevés komoly és megható pillanat van,komolytalanabb mint a himym.Viszont mégis megnéztem belőle 8 évadot,a kilencediket még nem kezdtem el.Szóval egyáltalán nem rossz sorozat,nagyon vicces karakterek vannak benne,akiket egyből meg szerettem.Szóval szerintem kezd el,mert nem rosszab mint. Himym csak más a humora.
6/9 anonim válasza:
4-es: a 10.evad amerikai premiere szeptember 19-en lesz :))))
8/9 anonim válasza:
Ên most tartok a 6. Èvadnàl. Egész jó sorozat, de én még főszereplőt nem utàltam annyira egy àltalam nézett sorozatban sem, mint Sheldont. Èrdemes elkezdeni. Ha mégsem tetszik max abbahagyod.
9/9 anonim válasza:
Szerintem nem jo sorozat, eroltetett az egesz, unalmas, tragya, az igy jartam anyatokkal zsenialis, nem is hasonlitanam hozza...inkabb adhatnak helyette a tv-ben tobbszor a family guyt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!