Szerintetek a trónok harca 7. évadában láthatjuk hogy hogyan ölte meg Robert Rhaegart?
Kit érdekel? Aki olvasta a könyveket, az úgy is tudja, hogyan halt meg.
Aki meg nem és csak néző, azoknak meg halálmindegy. A többségük amúgy sem tudja, ki a xar az a Rhaegar, Jon apjának meg még mindig az őrült királyt hiszik. Teljesen felesleges belepiszkálni a kaotikus trónok harca világképükbe.
(Persze kivéve ha valami nézettségnövelő sokkoló átírást raknak bele dumberék, mint a dornei görlpávör...mondjuk ha robert seggberakja rhaegar fejetlen hulláját vagy ilyesmi, gondolom azért az emmyt is megkapná, amilyen a színvonal.)
Az elsőnek elég elborult véleménye van a sorozatnézőkről. Azokat amiket írt legfeljebb a divatnézők hihetik, de persze ettől függetlenül sem halottam még soha, hogy valaki ezt gondolja.
Kérdező, ezt senki nem tudhatja egyébként. Én örülnék neki ha lenne abból az időből több visszaemlékezés és jobban megismerhetnénk azokat a karaktereket is. Szerintem Bran látomásain keresztül fogunk bármit is megtudni/meglátni ahogy eddig is, és én nagyon remélem, hogy ezt a jelenetet is beleteszik.
Amúgy is nagyon badass lett az a gyerek mostanában. :D Meg remélem, most már hozza maga utána a Másokat, ideje lenne. :D
1:
Ba szd meg. Én nem olvastam egy könyvet sem, de a sorozat nézése mellett kb kiolvastam az egész Trónok harca wikipédiát angol nyelven. Komolyan, valószínűleg több tíz órát foglalkoztam ennek az oldalnak a teljes kiolvasásával.
A lényeg, hogy tisztában vagyok azzal, mi volt a sorozat előtt 12 ezer évvel, 8 ezer évvel, 6 ezer évvel, 300 évvel vagy 17 évvel is.
Szeretek könyveket olvasni, de a Trónok harcában/Tűz és jég dalában először a sorozat fogott meg, ami leegyszerűsítette a dolgokat. Itt nincs minden mellékszereplő családnak 3-5 gyereke, inkább 1-2 például és a sorozat írói nagyon jól adaptálták egy több száz oldalas regény közegét egy 50 perces sorozatéra.
Nekem mindig a sorozat lesz az első a könyvek előtt, de ettől még érdekelnek a háttérsztorik és szívesen olvasok róluk hosszabb terjedelemben is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!