Mik azok az "időmaradványok" pontosan? Lehet hogy Spoiler kérdés! Flash - A villám kérdés.
Figyelt kérdés
A Flash- A villám sorozatban többször is előkerülnek. És az érdekelne hogy mik azok pontosan. Annyit sikerült meg értenem hogy a sebességerő segítségével olyan gyorsan futottak a különböző Flash-ek hogy az időben utaztak. De azt nem értem hogy előre vagy hátra felé utaztak. és hogy lehet hogy az időmaradványokat meg lehet ölni úgy hogy a haláluk ne hason ki az igaz személyre.
Hisz Zoom legalább 2-szer megölte magát.
Az igazi Doktor Wells egyszer elmagyarázta amikor Eobard Thawne meg jelent. Akkor értettem de mostanra már elfelejtettem.
2016. aug. 10. 14:14
1/2 anonim válasza:
Hát.. ez kicsit bonyolúlt, de én úgy értelmeztem, hogy flash ilyenkor csak kicsivel korábbra ugrik vissza és mikor elviszi a múltbéli magát akkor annak az idősíkja megszőnik, mintha kitörlödne, és így ami a jövöbe történik vele már nem érinti az "igazi" Flash-t mivel már az időmaradvány olyan mintha nem is létezne.... Próbáltam érthető lenni, remélem sikerűlt valamenyit megérteni belőlle. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!