Milyen sorozatot nézzek, mit ajánlatok?
Először is, tudom, hogy ez egy gyakran ismételt kérdés, de a türelmet előre is köszönöm! :D
Nos, ma fejeztem be a Supernatural 11. évadát, és már tűkön ülve várom a kővetkezőt, csak hát addig nem maradhatok "nézni-való" nélkül, szóval ha tudnátok ajánlani valamit...
A Vámpírnaplókat néztem, de valahol az ötödik évadnál abbahagytam időhiány miatt, viszont így annyira nem bánom, hogy egyre több helyen olvasom, hogy a lényeges szereplők, Nina, Ian, kilépnek. A The Originalsba is szintén belekezdtem, de nem igazán fogott meg, ugyanígy az American Horror Story. A Tru Bloodot néztem még egy ideig, de azt is egy idő utan elhanyagoltam, és őszintén nem hajt nagyon a vérem, hogy folytassam. Ja, a Trónok Harcából pedig még egy részt sem láttam, nem azért, csak előbb úgy döntöttem a könyvekhez nyúlok hozzá, aztán a sorozat, még mielőtt valaki ajánlana... :)
Valami olyasmi "kellene" ami így beszippantja az embert vagy nem is tudom, ilyen más világot nyújt, természet feletti is lehet, amúgy tökre bejönnek az okkult dolgok, de igazából bármit szívesen nézek, ami tetszik :D
Előre is köszönöm!
Vikingek
Ha még nem kezted el nézni, akkor nagyon gyorsan, mert k**va jó sorozat! :D
En amikbe beleszerelmesedtem:
The Seeker- A kereső
Tronok harca
Teen Wolf
Walking Dead
Fear the Walking Dead
Kill a Kill (nem tudom igy kell e irni, anime)
Vikingek
The 100
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!