A Trónok harcában Bran-nek mi a szerepe?
SPOILER !!!!!
Szóval Bran most a háromszemű holló aki a láthat dolgokat a múltból. De ez miért jó ? Miért tartják őt olyan fontosnak ? Oké most lehet hogy majd Jonnak elmondja, hogy igazából az apja egy Targaryen volt és nem ned, de ennek nem lenne sok értelme.
A mások ellen ezt a képességét pedig nem tudom mire használhatná.
Aki jobban megértette a sorozatot az elmagyarázná nekem ?
Előre is köszönöm ! :)
A sorozatban a barlang, amiben az öreg volt, "védett" helynek számított, ahová a Mások nem tudtak bemenni. Mikor Bran a látomásában találkozott a Másokkal, akkor a Night King megérintette és emiatt mindenhová követheti Brant, így betudott menni a barlangba is.
Most Bran a Falra tart, ebből következik, hogy ha Bran átmegy a Fal déli oldalára, akkor a Mások is simán képesek lesznek átsétálni a Falon, mivel az már csak egy nagyon magas fal lesz. Így Bran miatt elbukhat az emberiség.
A múltat látni azért jó, mert tanulhat mások hibáiból és akár megoldást találhat a Mások legyőzésére is. Azonban van, hogy a jövőt is láthatja, ami zavaró lehet.
A könyvben meg majd meglátjuk mi lesz.
" lehet hogy majd Jonnak elmondja, hogy igazából az apja egy Targaryen volt és nem ned, de ennek nem lenne sok értelme"
MIÉRT NE LENNE ENNEK ÉRTELME?
Igen, 2.válaszoló, de az biztos, hogy nem CSAK ennyi a szerepe.
Valószínűleg a Mások elleni harcban vállal fontos szerepet. Nem csak a múltba nézés által - más dolgokat is tanult a Háromszemű Hollótól, pl. vargképességek használata, és még ki tudja mi minden. Én nem láttam a sorozat nagy részét, tehát nem tudom, hogy abban benne van-e.
3:
Egyetértek veled.
Arról nem is beszélve, hogy mivel Eddard, Robb és Rickon meghaltak, ő a törvényes örököse az Északnak. (Jon csak egy fattyú és Sansa és Arya hiába élnek, a fiúk előbb vannak az öröklési rendben a lányoknál).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!