Tudnátok ajánlani fantasy animét? Ezeken kívül : dance with the devils, diabolik lovers strike the blood Ao no exorcist Dance in the vampire bund Vampire knight Fairy tali Kamisama hajimemashita
Berserk - Kiváló középkori dark fantasy, de a régi 1998-as sorozatot nézd meg belőle, ne az újabb CGI filmtrilógiát.
Claymore - Berserkhez hasonlóan jó dark fantasy.
Seirei no Moribito - Remek harcjelenetekkel és egy nagyon jó, erős női főszereplővel rendelkező darab.
Twelve Kingdoms - Szerintem ezt illene alapműnek sorolni fantasy kategóriában animéknél, de sajnos elég kevesen ismerik. Nagyon jó a világfelépítése.
Akatsuki no Yona - Egy jó fantasy shoujo, karakterfejlődéssel és bishounenekkel.
Hunter x Hunter - Szerintem kiemelkedő darab a neverending shounenek közül.
Attack on Titan - Tudom, hogy hatalmas a hype az anime körül, és sokan nagyon túlértékeltnek tartják, de úgy gondolom, hogy egy esélyt bőven megérdemel ettől függetlenül. Azért nem véletlenül lett ilyen népszerű.
Fullmetal Alchemist Brotherhood - Ha lehet ilyet mondani, akkor ez alapmű animéseknek.
Hikaru no Go - Ez személyes kedvencem és tudom, hogy elfogult vagyok vele, de engem igazán magával ragadott. Egy go nevű táblajáték áll a középpontjában.
Inu x Bou ss
Nagi no Asukara
Ookami to Koushinryo
Hiiro no Kakera
Soredemo Sekai wa Utsukushii
Ennyi jutott eszembe hirtelen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!