Várjátok a kaptár 6-ot?
Szia! Én is így vagyok vele, bár nekem tetzett a 4 és az 5 is. Szerintem nem volt olyan gyenge csak egy más világ. Aki meg csak alázni tudja, annak is csak ugyanazt mondom: Csináljon jobbat! Én sem játszottam a játékkal, és soha nem értettem miért fájt ennyire az embereknek hogy nem a játékot filmesítették. Nekem így is az egyik kedvenc filmem, szeretem a szereplőket, azt is hogy mindegyik rész más, szerintem úgy jó ahogy van. És igazán örülök hogy más is hasonlóan gondolja mint én. Csak azt vettem észre, hogy más filmről már több mint egy évvel előre tudjuk miről fog szólni, és erről szinte semmit sem tudunk. Remélem hogy kellemesen fogok csalódni a filmen és nem az lesz a vége hogy minden amit láttunk csak egy szimuláció volt. :D
Mindenesetre én nagyon várom.
Csúszás Milla Jovovich miatt van, aki közben utánpótlást biztosított a rendező úrnak:)
Amúgy sokan nem szeretik, ha egy film nem követi betűről betűre azt a könyvet vagy mondjuk játékot, ami alapján készült. Ezért köpköd sok ember a Gyűrűk ura filmekre, mert nem szó szerinti átirata a könyveknek. Nem értik meg, hogy a filmkészítésnek nem az a célja, hogy az élő szereplők visszamondják a könyvet. Szerintem ugyanez lehet a Resident Evillel is.
Amúgy nem kell komolyan venni a sok trágyaszórást sem, mert ahogy állandóan rommá alázzák a Halálos iramban szériát, mégis ha jön az új rész, tódulnak a mozikba.
Megfelelő hozzáállással a Halálos iramban és a Kaptár filmek is élvezhetőek, függetlenül attól, hogy mindkét széria igencsak leeresztett az évek során. Azért hozzá teszem, filmek terén nem vagyok válogatós, és szeretem a trash-t is, des bármennyire kínszenvedés volt végignézni a Birdemicet (minden idők talán legrosszabb filmje), egy szuperhősös DC vagy Marvel filmet képtelen lennék végigülni, én azoktól vagyok rosszul (más meg a Kaptártól).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!