Tényleg ennyire rossz a Suicide Squad?
Figyelt kérdés
Akarva akaratlanul is, de belefutottam a film kritikáiba és gyakorlatilag csak rosszat hallottam róla. Szinte már elveszi a kedvem ez a kritikaözön attól, hogy megnézzem, pedig szeretem inkább én magam megítélni, hogy nekem mi tetszik.2016. aug. 5. 04:15
1/7 anonim válasza:
Akkor meg mi a fenének olvasol kritikát?Nézd meg a filmet,és döntsd el magad,hogy tetszik-e vagy sem.Nem értek egyes embereket,miért kell mások véleménye alapján dönteni?
2/7 anonim válasza:
Ja bocs,látom véletlenül futottál bele a kritikába,sebaj,abba kell hagyni,nem kell olvasni tovább. :D
3/7 anonim válasza:
Nézd meg! (Persze ,ha akarod ,csak akkor) Tegnap néztem ,nekem nagyon tetszett :D
4/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem rossz!! Nagyon jó lett, egyik legjobb DC film. Ne a kritikák alapján dönts.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Úgy lesz, ahogy tanácsoltátok és majd én magam eldöntöm, hogy tetszik-e nekem a film. Igazából csak nagyon felidegesített, hogy szinte minden internetes felületen csak az jött velem szembe, hogy milyen rossz is lett a Suicide Squad és hogy nem éri megnézni meg ezekhez hasonló írások.
2016. aug. 7. 23:28
6/7 anonim válasza:
Nekem a kedvenc filmem!
És Margot Robbie a kedvencem mint Harley Quinn😻
Szerintem joker is jó volt és mindenki más imádom ezt a filmet először ugy volt hogy nem nézem meg de aztán belenéztem és ugy imádom,nem bántam meg
És nagyon rossz hallani,olvasni hogy memmyi kritika jön a kedvenc filmedre
7/7 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem rossz film
Kicsit se az!
Nem láttam a Dc filmeket (csak a wonder womant)és bár ismerem batmant,supermant
(Utálom a marvelt)
(Dc rajongö vagyok)
Én 1.helyre tenném a filmet
Sőt a ragadozó madrak azé lesz szar mer harley és joker szakitottak
A 2ben joker nem lesz bent ebbe az érdekesség:én először irtóztam jokertől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!