Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Trónok harca Bran Stark?

Trónok harca Bran Stark?

Figyelt kérdés
A Három szemű holló azt mondta neki a 4 évad végén, hogy repülni fog most így a hatodik évad után mi lesz vagy teljesen másra értette azt hogy repülni fog mert én akkor még azt vettem ki, hogy majd bele wargol a jégsárkányba de eddig híre hamva sincs a jégsárkánynak szóval szerintetek mi lesz?

2016. aug. 3. 21:11
 1/4 anonim ***** válasza:
62%
A repülést arra értette hogy ő ( azaz Bran) lesz a háromszemű holló ... és az is lett ...
2016. aug. 3. 21:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Mivel a sorozatban így lett, ahogy az első mondja, tehát hogy ő "lett" a háromszemű holló, így lehet, hogy csak ennyiről van szó.

A könyvben én is továbbra 2 variáció közül az egyik bekövetkezését várom, amik:

1) lesz benne egy jégsárkány vagy egy "sima" elpusztult sárkány, amit Bran wargolni fog

2) Bloodraven hazudott neki, mert egyrészt Old Nan egyszer mesélni akart Brannek egy varjúról, akit ő ismert és a varjak mindig hazudnak. Namost Old Nan akár személyesen is ismerhette Bloodraven, aki egy ponton az Éjjeli Őrség tagja lett, akiket -főleg a vadak- varjaknak is neveznek. A másik a hollókra utal, a "Dark wings, dark words" avagy sötét szavak, sötét hírek, ami elég baljósló és Bloodraven nevében a raven=holló.

2016. aug. 3. 22:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a repülést arra értette, hogy tud azidőben utazni, "repülni", ahova csak akar.
2016. aug. 4. 10:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Hármasé a helyes megfejtés.
2016. aug. 4. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!