Tényleg nem létezik film a Star Wars Régi Köztársaságról?
Figyelt kérdés
Vagy csak én nem tudok róla?. Tudom, hogy képregény és elvileg könyv is létezik, de inkább a film érdekelne ha létezik. Itt most nem a trailerek, 15 perces fanmade kisfilmek, gameplayek...stb- re gondolok, hanem a trilógia részeként elkészült rendes filmre. Bocsi, lehet, hogy ez már kitárgyalt kérdés, csak érdekelne. Ha esetleg van, akkor légyszi egy linket dobjatok. Előre is köszi a válaszokat.2016. aug. 3. 01:01
11/15 anonim válasza:
Én sem kedvelem Vadert, és mivel nem akarok Old Republical játszani így Revan karaktere sem fog meg annyira...én inkább Obi-Wan fan vagyok. Előzmény filmekben nagyon ellett találva a szerepe. Star Wars : Klónok Háborúja sorozatban meg egyenesen kiemelkedő az a karakter szerintem :D
12/15 anonim válasza:
Ha már Revant kanonizálnák akkor, hogy értelmet nyerjen szerinte, a többit is vissza kéne. Valkoriont, Thexant, Arcannt, Nihilust, Trayát, Malgust, Malakot, Siont, stb-t... mind olyan szereplő, ami megérdemelné.
14/15 anonim válasza:
Traya-t már visszahozták, legalábbis a temploma szerepelt a Rebelsben ha jól tudom, ezért is nem értem hogy Revant miért is nem hozzák vissza.
A SWTOR-al ne is játssz, ugyanis mindenki azt írja, és így is van, hogy a KOTOR-beli karaktere és ereje után a SWTOR-os Revan önmaga paródiája, a karakter megalázása. (Nem fogok spoilerezni, de igaz.)
Egyébként a filmekből nekem is Obi Wan a kedvenc karakterem, szerintem ő a legszerethetőbb egyén az összes közül a filmekben, utána nekem Griveous jön, az eredeti klónok háborújabeli karaktere miatt, majd Maul, aki egy nagyon egyedi karakter, csak sajnos semmi szerepe nincs a filmben..
15/15 anonim válasza:
Szerepelt, de Korribanhoz hasonlóan más néven. Amit az előző leírt igaz. A SWTOR egy nagyszerű játék, de Revant nem tudták benne jól kidolgozni. Kánonból nekem Bane a kedvencem (tudom fura, hogy egy olyan szereplő a kedvencem, akiről kánonban nem tudunk sokat.) Legendsből Nihilus. És az újra kanonizálásnak ez a módja, hogy átnevezik szerintük jobb... pedig nem. Ez sokkal rosszabb megoldás, mintha eredeti nevén hoznák vissza (kivétel, mint pl Thrawn akad e felől.) Lesznek itt még érdekes dolgok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!