Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi ennek a régi filmnek a címe?

Mi ennek a régi filmnek a címe?

Figyelt kérdés

Régen láttam, már nem igazán emlékszem rá, de amire emlélszem:

volt benne egy kislány és egy kisfiu asszem testvérek és úgy emlékszem, hogy nem tudtak egymásról de ez nem biztos. A fiú nem tudott járni, asztmás volt... lényegében minden baja volt, az birtokán egy teljesen elzárt szobában. A lány egyik nap találkozik vele, beszélgetnek, henceg neki, hogy őt ah apja biztos jobban szereti, mert ő volt az apjával Indiában, a fiát meg itt hagyta ebben a szobában. Ezek után még az van meg, hogy kibékülnek és a lány meg a barátja rendszeresen kiszöktetik a fiút egy eldugott kertbe, ajol asszem kiderül, hogy a fiunak kutya baja és megtanul járni. Valami olyasmore is emlékszem, hogy a három gyerek és a kertész égy tűz körül vannak, a két testvér a tűz körül táncol és valami olyasmit kántál, hogy " Hozd el az apukám erd el a lelkét", a következő jelenetben pedig az apa kiált valami olyasmit, hogy "A fiam".

Ha valaki tud segíteni azt előre is köszönöm. Elnézést, hogy a leírás, ilye kusza, de voltam vagy 7 amikor láttam és akkor sem az egészet.

2016. aug. 2. 22:03
 1/3 A kérdező kommentje:
* az apja birtokán
2016. aug. 2. 22:05
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A titkok kertje 1993.

A gyerekek unokatestvérek: Mary és Colin.

2016. aug. 2. 23:42
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm.
2016. aug. 3. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!