Trónok Harca! Varys vagy Kisujj a jobb?
Kisujj nem tudom hogy akar Trónra kerülni, még akkor is ha bírja egyszerre a Völgy, az Észak és a Folyóvidék támogatását is. Dany-nek kicsit erősebb serege van még ennél is.
Bár lehet hogy fog még valamit konspirálni és nem fejjel rohan a falnak, ahogy eddig sem tette.
Simán el tudom képzelni hogy amekkora túlélő, Kisujj simán ott fog mosolyogni a közönségre majd a sorozat 8. évadában, a záró epizódban is.
Vary szerintem nagyobb tételben játszik. Kisujj is nagyon ügyesen keveri a kártyáit, de az ereje még csak Westerosra és annak is csak bizonyos részeire terjed ki...na de ott nagyon.
Varys azonban sokkal nemzetközibb, hogy így fejezzem ki magam :) ő két kontinens politikai játékát kénytelen átlátni és a kezében tartani, ráadásul úgy, hogy ő jöjjön ki jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!