DeStRoYeR0819 kérdése:
Melyik Skrillex szám ez?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül hogy mi ennek a számnak a címe? Azthiszem Skrillex énekli
gyop-gyop-gyopp-gyopp-gyopp-gyopp-gyopp-gyopp-tű-tű-tű-tű-tü-tü-rü-tü-tű-tű...... és ez sokáig aztán pedig WOPPÍ. Valaki tudja, hogy melyik lehet?
2016. aug. 2. 17:20
1/9 anonim válasza:
Teljesen biztos vagyok benne, hogy ez a Woop-Woop c. száma lesz :) Mindig is ez volt a kedvencem, megfogott a szövege. Azok a mély jelentésű mondatok...! ^.^ *o*
2/9 anonim válasza:
Hm... gratulálok neked, amúgy meg körültudod írni még valamivel? hátha tudok segíteni.
3/9 anonim válasza:
Amúgy első, https://www.youtube.com/watch?v=2RccE7xfpa4 tessék. Akár hiszed akár nem ez Skrillex. Jó lenne elösször utána nézni az adott személynek, mielött egy magadfajta hater megszólal...
4/9 VoXoN válasza:
3/3 amúgy ez nem az 1. Skrillex.
6/9 VoXoN válasza:
már mint zene ...
nem mint ember ..
7/9 anonim válasza:
Te vagy a videós? XD tegnap írtál rám
8/9 VoXoN válasza:
rám gondolsz? o.o
igen én videózom de nem emlékszem rád xd
9/9 VoXoN válasza:
a zene szám (Szerintem)
Skrillex - Reptile
a "WOPPI" az a második Drop-nál van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!