Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen filmeket tudtok,...

Milyen filmeket tudtok, amiknek jó a története?

Figyelt kérdés

Életemben nem olvastam még olyan kritikát, ahol leírná az okostojás, hogy jó a sztori.

Én tudom többet is, de mondom, a kritikusok mindig vinnyognak.

Szerintetek?

2016. aug. 1. 22:02
 1/2 anonim ***** válasza:

A legegyszerűbb ha nem olvasol kritikát,így nem is idegeskedsz a sok nyafogáson.Én soha nem olvasok semmiféle kritikát,semmi tartalmat,és egyetlen előzetest sem nézek meg egyik film megnézése előtt sem.

Megnézem az imdb pontszámot,és a hozzászólásokat(pl torrentoldalon)és utána eldöntöm hogy leveszem-e és megnézem-e?Na persze ezt se mindig,mert van akinek nem tetszik az ami nekem igen.

Tehát a lényeg az hogy nem mások véleménye után nézek meg valamit,főleg nem a kritikusoké után.Tulajdonképpen ők azért vannak,kifűrkészik a hibákat.

2016. aug. 2. 09:28
 2/2 anonim ***** válasza:

Ja,s hogy már filmet is írjak

Pl. A sziget

Viharsziget

Hét élet

Bourne trilógia

2016. aug. 2. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!