Mikor jelenik meg a new moon magyar szinkronnal?
Figyelt kérdés
Szégyen hogy féléve kész a film hivatalosan és még nincs magyarul....2010. ápr. 18. 00:07
1/13 anonim válasza:
Engem is érdekelne
Osztálytársamnak kellene
2/13 anonim válasza:
Ha jól tudom a dvd kiadója csődbement vagy mi... és msot kéne egy cég aki ugye kiadná....
3/13 anonim válasza:
nézd meg angolul ha annyira szereted ezeket a nyomorék vámpíros fasságokat :D
4/13 anonim válasza:
mi a f*sznak kell ennyiszer feltenni ezt a kérdést? bassszus előtted már feltették 200-an, akk miért kell neked is? ekkora idiota vagy. mondjuk ha nembirsz megnézni egy kib*szott szar filmet feliratosan akk nem csodálkozom... -.- nyomorék-.-
6/13 A kérdező kommentje:
Anyádnak ugassál... :D
Amúgy láttam már angolul, de kíváncsi vagyok rá magyarul is.
Másrészt senkinek semmi köze ahhoz, hogy ki m,ilyen filmet néz, szóval nem kell pofázni ;)
És tudom hogy feltették már ezt a kérdést, de nem kaptak rá választ, és több hónapja kérdeztek, azóta már lehet hogy tudják már a választ rá mások.
Idióták :)
2010. ápr. 18. 12:55
7/13 anonim válasza:
Amikor megjelent azt mondták, hogy majd februárban kezdik el szinkronizálni, de nagyon nincs kész.-.-"
8/13 anonim válasza:
ki ugat? nézzél normális filmet ne hulladékot...
kezd mondjuk A remény rabjaval
9/13 A kérdező kommentje:
Hát utolsó te tényleg nem vagy komplett :D
Mindenkinek más az ízlése és magasról folyékonyan leszarom hogy te mit szeretsz...
Bízd már ide, hogy én mit nézek :D
2010. ápr. 18. 20:52
10/13 anonim válasza:
hehe, de annyira gyp-s vagy h nemlehet rádbízni azt sem h mien filmet nézzél gyökér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!