Kinek mi a véleménye a Tizenhárom című filmről?!
Én azt gondolom, hogy nagyon tanulságos, de egyben érdekes is! Én őszintén meg mondom, nekem kifejezetten tetszett! Volt hogy egy nap többször is megnéztem :oo Lehet, hogy furán hangzik, de nekem tetszett, és úgy bele tudtam magamat élni ...
De azért eléggé elszomorító hogy ilyen létezik ( mert ha jol olvastam igaz történet alapján készült) Bár bevallom én is ebbe a "korosztályba tartozom" ... de nagyon ledöbbentett, amikor elöször láttam! De mégis a kedvenc filmjeim közé tartozik :]
Igen eléggé tanulságos film, nekem is nagyon tetszett, többször láttam.
Elszomorító, de sajnos létezik, és egyre több ilyen lesz, mert sajnos sok szülőnek "nincs ideje" figyelni a gyerekére, akik ezáltal máshonnan látnak jó példákat. Nem kell visszamenni sokat az időben, elég 10 évet...nem volt ennyire elvadulva a világ...verekednek, megalázzák egymást az iskolában, beszólnak a tanárnak, mert az menő, anyu bemegy jól elveri mellé :( Szomorú ezt látni, hogy hová halad a világ...na de nem én fogom megváltani.
Remélem az én gyerekeimet majd sikerül úgy felnevelnem, ahogy annak idején engem tanítottak...mert még engem tanítottak/neveltek...
Tisztelet a kivételnek természetesen.....
ja van benne pár rész ami megfogott:D
de amúgy tényleg ilyenek a mai fiatalok.
a társadalom teszi az embert. szokták mondani. erre a filmre ez igen jellemző.
A filmkészítők nagyon megfogták a lényeget!
Egy lány aki jól tanul,jóba van az anyukájával,rendes barátai vannak,mindezt eldobja,hogy menőbbnek lássák,iszik,drogozik,pasizik,és mindezt 13 évesen!
Igen,ez van ma!
Tanulságos,talán az ilyen életet élő fiatalok rájönnek,hogy ez nem kóser!Talán...100-ból 1!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!