Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Kinek mi a véleménye a Tizenhá...

Kinek mi a véleménye a Tizenhárom című filmről?!

Figyelt kérdés

Én azt gondolom, hogy nagyon tanulságos, de egyben érdekes is! Én őszintén meg mondom, nekem kifejezetten tetszett! Volt hogy egy nap többször is megnéztem :oo Lehet, hogy furán hangzik, de nekem tetszett, és úgy bele tudtam magamat élni ...

De azért eléggé elszomorító hogy ilyen létezik ( mert ha jol olvastam igaz történet alapján készült) Bár bevallom én is ebbe a "korosztályba tartozom" ... de nagyon ledöbbentett, amikor elöször láttam! De mégis a kedvenc filmjeim közé tartozik :]

2010. ápr. 17. 22:37
 1/7 anonim válasza:

Igen eléggé tanulságos film, nekem is nagyon tetszett, többször láttam.

Elszomorító, de sajnos létezik, és egyre több ilyen lesz, mert sajnos sok szülőnek "nincs ideje" figyelni a gyerekére, akik ezáltal máshonnan látnak jó példákat. Nem kell visszamenni sokat az időben, elég 10 évet...nem volt ennyire elvadulva a világ...verekednek, megalázzák egymást az iskolában, beszólnak a tanárnak, mert az menő, anyu bemegy jól elveri mellé :( Szomorú ezt látni, hogy hová halad a világ...na de nem én fogom megváltani.

Remélem az én gyerekeimet majd sikerül úgy felnevelnem, ahogy annak idején engem tanítottak...mert még engem tanítottak/neveltek...

Tisztelet a kivételnek természetesen.....

2010. ápr. 17. 22:48
 2/7 anonim válasza:

ja van benne pár rész ami megfogott:D

de amúgy tényleg ilyenek a mai fiatalok.

a társadalom teszi az embert. szokták mondani. erre a filmre ez igen jellemző.

2010. ápr. 17. 22:48
 3/7 anonim ***** válasza:

A filmkészítők nagyon megfogták a lényeget!

Egy lány aki jól tanul,jóba van az anyukájával,rendes barátai vannak,mindezt eldobja,hogy menőbbnek lássák,iszik,drogozik,pasizik,és mindezt 13 évesen!

Igen,ez van ma!

Tanulságos,talán az ilyen életet élő fiatalok rájönnek,hogy ez nem kóser!Talán...100-ból 1!

2010. ápr. 18. 09:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Nagyon tetszik.
2010. ápr. 18. 19:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Ugyanaz a véleményem, mint a kérdés kiírójának. Eléggé megdöbbentett, mégis tetszett, egy nap van amikor többször is megnézem.
2010. jún. 16. 18:04
 6/7 anonim válasza:
Nekem is az egyik kedvenc filmem. Tényleg tanulságos, de inkább elszomorító, hogy tényleg van ilyen. Igen..igaz, hogy igaz történet alapján készült, mégpedig Nikki Reed fiatalkoráról szól!
2010. jún. 19. 17:16
 7/7 anonim válasza:
Engem nagyon megfgott amior előszörr láttam nagyon nem tetccet de már többször megnéztem egyre jobban teccik az elején kicsit magamra ismertem és ez olyan rossz nem akarok ezeket a hibákat elkövetni
2011. ápr. 6. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!