Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek milyen lesz a...

Szerintetek milyen lesz a Vasember 2?

Figyelt kérdés
és hogy tetszett az első rész?:)szerintem nagyon jó volt:Dtudom,hogy nem teljesen valóságos,de a marvel filmek közül az egyik legjobb!:)
2010. ápr. 17. 20:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a kettő pont olyan király lesz, mint az egy. Szerencsére ezt nem romantikázták el, mint a Pókember sorozatot. Az első nagyon tetszett, imádom Robert Dawney-t is, szóval szerintem a kettővel se lesz gond ;).
2010. ápr. 17. 22:19
 2/6 A kérdező kommentje:

én is imádom Rober Downey Jr-t:D-ő a kedvenc színészem:P

hát remélem is,hogynem lesz olyan csöpögős mint a pókember:D

mondjuk annak az első része is olyan volt szal remélem ez nem lesz ilyen romantikus akció filmxD:D

2010. ápr. 17. 22:37
 3/6 anonim ***** válasza:

Az első rész nagyszerű volt

Remélem a köv rész is az lesz

2010. ápr. 20. 20:35
 4/6 A kérdező kommentje:
:D
2010. ápr. 20. 20:44
 5/6 werte ***** válasza:

Én nem vagyok ennyire optimista. Nagyon nehezen lehet űberelni az elődöket. 1-2 kivétel van, a többi nagyon felejtős.

T1, T2 között is 10 év telt el, kellett is. Ötletnek és kivitelezésnek egyaránt.

Vasember 1 nagyon bejött (bár volt egy gyér Shaq-es feldolgozás-már aki látta) Én óvatos vagyok épp ezért.

Bízzunk benne, nem csak a kasszát nézik, mint a Transzformers 2.nél...

2010. ápr. 21. 03:14
 6/6 A kérdező kommentje:

:)én is remélem,bár idáig sem azt nézték első sorban.

szerintem ég és föld a vasember és a transformers.

szal szerintem a transformest elsősorban a férfiak/fiuk nézik,de a vasember az szerintem nem tömény akció.:D

köszi a válaszodat:D

2010. ápr. 21. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!