Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a története az Amikor...

Nyuszicsajszi kérdése:

Mi a története az Amikor kialszik a fény-nek?

Figyelt kérdés

SPOILER VESZELY!!!

Mostanság néztem meg és egyszerűen nem akar összeállni a történet. Nem jött le ,hogy ki zárta be gyerek korába Dianat és hogy miért ölte meg csak úgy Sophie férjét. Meg ,hogy eleinte miért nem akarta megölni a gyerekeket a film végén meg már üldözte őket. És ,hogy mit jelentetett az ,hogy Dianat Sophie az apjara emlekezteti... Nagyon sok kerdesre keresem a valasz szoval arra kerlek titeket ha valaki tudja barmelyre is az valaszoljon :)

2016. júl. 29. 22:49
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Hello!

Érdekel még a dolog?

én most néztem meg nekem sem teljesen kerek, főleg mivel elég kapkodós lett és nem is igazán fejtették ki a sztorit. Nincs kifejezetten érzelmi háttere, nem tudod beleképzelni magd a szereplők helyzetébe így nem is igazán lehet megfejteni az utalásokat.

De ha van kedved kifejtegethetjük hogy kinek mi jött le a filmből! :)

Kiváncsi vagyok más véleményére is, kinek mennyire sikerült összeraknia a sztorit. :)

2016. aug. 25. 01:37
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Oké, régi kérdés, de leírom!

Gyerekkorában az apja zárta be Dianat, aki ezért megölte az apját úgy, hogy bejutott a fejébe, és a férfi öngyilkos lett.

Sophie férjét meg azért ölte meg - mind a kettőt! -, mert megakadályozták Diana létezését. Diana pedig úgy tud csak létezni, ha sötét van és ha Sophie nem szedi a gyógyszereit! A gyerekek szintén útban voltak Diana létezéséhez. És nem Sophie emlékezteti Dianat az apjára, hanem Sophie férje! A pincét pedig akkor irkálta tele a hülyeségeivel, amikor a házban világos volt. Oda ugyanis nem jártak le valószínűleg sűrűn, és sötét is volt.

2020. jan. 22. 07:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!