Más is utálja ezt az új szellemirtó filmet? Vannak lányok is akik utálják? (úgyhallottam kicsit feminista film)
Figyelt kérdés
2016. júl. 29. 22:38
1/6 Sunshinedoll válasza:
nem feminista film, csak nők szerepelnek benne (nem ettől lesz feminista valami lol), ezért utálják sokan, pedig amúgy nagyon jó film, vicces, és jól is nyitott az első héten :)
2/6 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem ettol lesz feminista egy film bszki csak volt egy videoban hogy a szereplo noknek ferfigyulolo mondatokat is attak
2016. júl. 29. 23:46
3/6 VéleményKifejtő@ válasza:
Pedig igenis feminista a rendező egy töketlen papucs kis g*ci aki az össze filmjébe nőket rak.Azért ezek a szereplők (direkt ezeknek mondom mert ezek nem emberek hanem id*óta p*csák)mert nem akart jó csajokat belerakni mert ugye feminista (ezzel még nincs is baj hanem az hogy pont ezeket az id*ótákat rakta be).A logikája: b*sszunk be egy dagadtat egy vékonyat egy átlagosat és egy szépet és állítsuk be egy kamera elé random f*st p*fázni és adjuk ki egy retro nagy cím alatt de FONTOS hogy a történet ugyan az legyen és férfi gyűlölet legyen benne és a minden nemet szórakoztattató humor helyett rakjuk be az ostoba p*csák szenny femináci humorát és kész is.
4/6 VéleményKifejtő@ válasza:
Ha neked ez vicces akkor valami elb*szott egy feminista lehetsz mert ez se nem vicces se nem jó a film negyedénél úg ydöntöttem hogy inkább haza megyek
5/6 anonim válasza:
Mert ebben nem rusnya férfiak, hanem rusnya nők szerepelnek...
VéleményKifejtő@: Nyugi. Nagy levegő kifúj, befúj... Minden rendben van...
6/6 anonim válasza:
Én láttam moziban, és hihetetlenül alpári volt és primitív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!