Ti mennyire kedveltétek Stannis Baratheon-t a Trónok harcában? (5-6 évados spoiler)
Egy dolog hogy elkeseredettségében a végén máglyán elégette a saját lányát, de addig a pontig nekem az egyik kedvenc karakterem volt az 5 évad során, amiben szerepelt. Tényleg a top 3-5 kedvencem közt volt.
Olyan normális, logikusan gondolkodó, bár kicsit rideg és zárkózott. Vicces volt amikor a kislánya megölelte őt szeretve, ő meg kicsit olyan nehezen viszonozta azt, mert bár szerette, de nehezen fejezte ki az érzelmeit. De a Davossal való barátsága nekem nagyon tetszett, meg ugye Robert halála után TÉNYLEG ő volt a jogos örököse a trónnak
3:
Én azt olvastam, hogy a sorozatbeli cselekmény már túlhaladta a könyvekét és ahogy te is írtad simán lehet, hogy Shireen a könyvben is meghal.
4:
Szerintem csak logikusan felmérte, hogy ha nem teszi, akkor a serege, ő is és a lánya is úgy is vagy éhen halnak vagy halálra fagynak ott a puszta közepén a semmiben, félúton Winterfell és Castle Black között.
Mikor megégette, akkorra már rossz döntések sorozatát hozta, amivel a serege csapdába esett a hóban. Akkorra már Shireen így is-úgy is meghalt volna vagy a fagytól, vagy az éhségtől, de ha a Boltonok elkapják, esélyesen akkor is.
Mondjuk az jó kérdés, hogy az 5. évad elejétől kezdve Stannis mit csinálhatott volna másképpen, hogy kicsit jobban alakuljanak a dolgai? Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!