Mi tortenik a Misfitsben Nathannel, Kellyvel, Simonnal, Curtissel, es Alishaval?
O hat koszonom valaszodat.
Es nem nezem akkor vegig mert nem szeretem ha egy sorozatnal cserelodnek a stabtagok szoval rahagyom am szerintem nelkuluk mar nem lehet olyan mint volt...
Nathan: Ott hagyja a csapatot, összejön egy lánnyal és a legutolsó infó róla az hogy Las Vegasban börtönbe zárták mert csalt szerencsejátékban :D (kb kiírták a sorozatból 2 évad után). Életben van.
Kelly: Kiírják a sorozatból és "elmegy Afrikába". Életben van
Alisha: Meghal a 3. évad végén, mikor egy "szellemlény" elvágja a torkát.
Simon: Miután meghal Alisha, visszautazik az időben (ő a maszkos ember, aki feltűnik vagy az 1. évad végén vagy 2. évadban nem tudom már) és meghal.
Curtis: Meghal a 4. évad közepén. Ő a legutolsó az eredeti tagok közül, aki eltűnik a sorozatból.
5-6:
Ezzel nincs így mindenki. Én azt tanácsolom mindenkinek, hogy aki szereti a Misfits-et az hagyja abba a sorozatot a 2. évadnál (+ a karácsonyi különrész).
Ezerszer lehet azt látni más sorozatoknál is, hogy a végére elszaródik az alapkoncepció. Tovább tolják a sorozatot, mint kellett volna. Sok írónál, készítőnél nincs az meg, hogy rájönnek mikorra fogy ki a sorozatukból a spiritusz és addig-addig tolják a végtelenségig, amíg el nem kaszálják a sorozatot. Úgy, hogy közben pedig a színvonala sokat romlik a kezdetekhez képest.
Aki újonnan kezdi a Misfits-et annak azt tanácsolom hagyja abba a 2. évad és összesen 13 rész megnézése után, mert utána már nagyon más lesz a sorozat. (Nem egyből, de a minőségi csökkenés folyamatos az első 2 évad stabilitása után). Úgy hagyja abba, mintha a sorozat is véget ért volna. Akkor legalább nem érik később csalódások
Én végignéztem a 4. évad végéig a sorozatot és kb a 3. évad közepe-végéig találtam azt vállalhatónak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!