Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik ez a film?

Melyik ez a film?

Figyelt kérdés

csak az előzetesét láttam de az nagyon tetszett.

Az volt az előzetesben hogy van egy lány aki nagyon szépen énekel és ilyen állruhában felveszi, ahogy dalol és gitározik.

Ezt a videót feltöltik a barátai vagy a testvérei( erre nem emlékszem pontosan) a youtube-ra és így a csaj nagyon híres lesz és lesznek fellépései meg ilyenek. Mindenki nagyon kíváncsi arra, hogy ki lehet a csaj valójában, mert mindig állruhában van( azt hiszem színes paróka és ilyen színes ruhák). Az előzetesben még azt is mutatja, hogy összeveszik azokkal akik feltöltötték a videóját a netre. Azt hiszem a főszereplő csaj azt mondja nincs rá szükségük.

Remélem valaki tud segíteni. Körülbelül egy vagy két éve láttam ezt az előzetest és már rengeteg helyen kerestem ezt a filmet de nem találtam :((

Remélem valaki tud nekem segíteni :D

2016. júl. 27. 11:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Hannah Montana
2016. júl. 27. 11:53
 2/3 A kérdező kommentje:

nem az

ez valami másik

2016. júl. 27. 13:29
 3/3 anonim válasza:
Én nem tudom, de engem is érdekelne.
2016. júl. 28. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!