Mikről szólnak a vámpírnaplók eggyes évadai? 1-8 ig?
Figyelt kérdés
2016. júl. 26. 13:20
2/4 anonim válasza:
1:elena megtudja az igazságot demonrol és stefanrol meg mindenről.
2:hát ugy kb. arool hogy ilajha visszatér meg hogy Taylor megtudja, hogy verfarkas.
3:nem tudom pontosan.
4:a gyógyír megszerzeserol meg silaj rol ha jol irom.
5et meg most nézem.
3/4 A kérdező kommentje:
Most el töprengtem hogy tartalmát tekintve tényleg arról szól amit le írtál. De témáját tekintve kicsit nehezebb össze foglalni. pl Az elején tinédzserek a vagánykodáson a kalandokon a felnőtté válás zökkenői. A 6-7évadot nézve a karakterek igyekeztek érettebbek lenni mintha a tetteik és következményeikre lett volna nagyobb súly helyezve. pl A 7évadba a szereplők sorsa és a pokol kap nagyobb szerepet. De ilyen tisztán nem tudnám az előző 6évadnak meg mondani hogy mi a témája. Tartalmilag a 8 évadban Damon és Enzó meg mentése várható de témáját tekintve szerintem a főszereplők sorsuktól való szabadulása fog előtérbe kerülni. Az előző 6évadra nem emlékszek elég pontosan.
2016. aug. 17. 21:28
4/4 A kérdező kommentje:
Az első évadra az újra kezdés és a szerelmi csalódások a tippem. Vagy a remény és a csalódások. A többit most nem tom át gondolni talán az ezekből következő bosszú és az ego meccsek xD.
2016. aug. 17. 22:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!