A Pokémon-t '96 körül, mikor megjelent, itthon melyik adón játszották?
Figyelt kérdés
2016. júl. 25. 12:33
1/3 anonim válasza:
2000-ben kezdték sugározni az RTL klubon.
2/3 anonim válasza:
Talán valamelyik kereskedelmi adón. Én RTL Klubra emlékszem és a Wikipédia is azt írja, hogy az RTL klub sugározta. Az összes többi magyar csatornát, ami még a Wikipédia szerint leadta, sokkal később alapították, amikor én már nem néztem.
3/3 Krisipoke válasza:
Igen, 2000-től hétvégente 2 részt az RTL Klub Kölyökklub nevű blokkjában.
Egyébként a rajzfilmsorozat csak '97-ben indult, és akkor is még csak Japánban ('96-ban még csak a játékok indultak, mivel azok alapján készült a sorozat), Amerikába jutottak el együtt '98-ban, Európába pedig leghamarabb '99-ben (legalábbis a Red/Blue verziók akkor jöttek ki a mi régiónkban).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!