Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen sorozatot tudnátok...

Milyen sorozatot tudnátok ajánlani?

Figyelt kérdés

Lehetőleg fantasy sorozatot keresek, olyat, ami függőséget okoz :D

Eddig a Grimm-et néztem, de vagy már másodszorra néztem végig az első 4 évadod és amíg nem jön ki szinkronosan az 5-ik, egy másik sorozat után kell néznem.

köszi a válaszokat, megy a zöld kéz.

2016. júl. 24. 16:28
 1/9 anonim ***** válasza:
Supernatural, de miért nem nézed felirattal a Grimmet?
2016. júl. 24. 16:30
 2/9 A kérdező kommentje:
Beszélek angolul is, nem azzal van a baj, csak valahogy jobban szeretem az anyanyelvemen nézni :) Ráadásul a színészek is eggyé váltak a szinkronhangjukkal.
2016. júl. 24. 17:37
 3/9 A kérdező kommentje:

A Supernatural érdekesnek tűnik, az alapkoncepció is hasonlít a Grimm-re. Persze ez nem volt elsődleges szempont, bármilyen fanatasy érdekel.

Köszönöm a válaszodat, ment a zöld kéz :)

Ha valaki még tudna ajánlani, nagyon szívesen meghallgatnám azt is!

2016. júl. 24. 17:41
 4/9 anonim ***** válasza:

A rejtély

X-Akták

Vámpírnaplók

Teen Wolf

Hősök

Hercules

Xena

2016. júl. 24. 19:33
 5/9 anonim ***** válasza:
Az előző válaszhoz én annyit hozzátennék, hogy a Teen Wolf csajos, szóval ha fiú/férfi vagy, nem ajánlom. Az X-akták pedig... A régi évadok mai szemmel már nagyon elavultak, az új pedig nagyon rossz lett.
2016. júl. 24. 19:49
 6/9 anonim ***** válasza:
Egyszer volt, hol nem volt :) nagyooon érdekes :) és totál belefogsz zavarodni, mert nem időrendben haladnak a dolgok, hanem összevissza, pont azért izgalmas! :)
2016. júl. 24. 21:22
 7/9 anonim ***** válasza:
The 100
2016. júl. 24. 22:15
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Egyenlőre letöltöttem a Supernaturalt, de elég gyorsan le tudok zavarni egy sorozatot, úgy hogy valószínűleg hamar hasznát veszem majd a többi ötletnek is :)

Az X-akták jó kis sorozat, igen is vannak benne jó részek, de általában éjszaka van időm ilyen dolgokra, abban pedig van egy két olyan rész, amitől "megjelenne" a sötétben egy-két kellemetlen alak.

Egyszóval ijesztő tud lenni :)

2016. júl. 24. 23:00
 9/9 A kérdező kommentje:
igenis*
2016. júl. 24. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!