Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Van olyan lány, aki nem bírja...

Van olyan lány, aki nem bírja a romantikus filmeket?

Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy szerintem borzasztóak ezek a filmek. Szeretem a romantikát, és szeretem, ha egy filmben, aminek értelme is van, van romantikus szál, de a kimondottan romantikus filmek, vígjátékok, szerintem borzasztóak. Nem tudom megérteni, hogy ezen a hamis, nyálas világon, amit ezek a filmek bemutatnak, mit esznek a lányok. (Mondjuk hasonlóan érthetetlen számomra, hogy a fiúknak miért tetszenek a Másnaposok és hasonló éretlen, primitív filmek.) Szóval, az lenne a kérdés, hogy van-e olyan lány, aki egyébként (és ezzel nem akarok senkit megbántani) nem fiús, nem fiús dolgokhoz vonzódik, viszont rosszul van ezektől a romantikus trutyiktól?

2016. júl. 22. 18:39
 1/8 anonim válasza:
100%

(Én fiús vagyok, illetve ezt mindig megkapom, de nem csodálkozok rajta)

NEM BÍROM A ROMANTIKUS FILMEKET, MEG AHOGY SZENVEDNEK BENNE...AHHH BORZALOM😂

2016. júl. 22. 19:52
 2/8 A kérdező kommentje:

#1:

Totál egyetértek. :) Érdekelne, hogy a Szex és New Yorkról mit gondolsz. Ezt kérdezném a többiektől is, mert az, bár nem kifejezetten romantikus, de az is borzalom szerintem. Nem értem azokat a nőket, akiket az ilyesmi szórakoztat.

Egyébként milyen szempontból tartanak fiúsnak? Kinézet, öltözködés, hobbi, érdeklődés? Örülnék, ha írnál magadról valamit, hogy mi érdekel, ha nem túl személyes a kérés. Nyugi, nem ismerkedni akarok, csak szeretném már tudni, hogy vannak-e olyan lányok, akik nem illenek bele a sztereotip lány-képbe. :)

2016. júl. 22. 20:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Én se szeretem, de én se vagyok amúgy túl lányos:D (főleg belsőre nem, ha részletesebben érdekel és van kedved beszélgetni írj privit:)) Van egy barátnőm aki kifejezetten utálja, na ő meg teljes tomboy:D
2016. júl. 22. 20:40
 4/8 anonim ***** válasza:

Jelen. Visszataszítónak tartom, mert a zömük giccskabaré.

Néha-nagy ritkán megnézek egyet-egyet, de akkor az már totál agyhalál-állapot :)

Azokért a filmekért vagyok oda, amiben van románc, de a fő műfaja más (pl. kaland, fantasy, dráma...).

Jó, én egyébként is fiúsabb lány vagyok, bár igyekszem az öltözködésemmel (szoknya, egyszerűbb ruhák) kicsit kompenzálni. :D

2016. júl. 22. 21:35
 5/8 anonim ***** válasza:

4-es vagyok. Utáltam/ok babázni, táncolni, hobbijaim is íjászkodás, önvédelem, vívás. A beszédstílusom sem épp szűzies (jó, azért nem a kocsis-kategória), a kisbabák hidegen hagynak.

Rühellem a testhez álló, sokat mutató rucikat, magas sarkút (sokkal inkább saru, vagy vászoncipő), sminket (szinte sosem teszek fel).

Ami csajos rajtam: szinte állandó - egyszerű, egyszínű - körömlakk, zömmel szoknyában, ruhában járok, és mindig hordok nyakláncot (vékony láncon valami medál) meg karkötőt.

2016. júl. 22. 21:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Jelen! Bár én eléggé "lányos csaj" vagyok, de speciel engem nem kötnek le. Nem mondom, hogy rosszul vagyok tőlük, de ha nem muszáj, nem nézem őket. Nem igazán kötnek le. Én is szeretem, ha van a történetnek romantikus szála, de ne az legyen a fő téma. Maradok a drámáknál, az akciófilmeknél, és a thrillereknél inkább (röviden mindennél, amik úgymond több mondanivalóval bírnak). :D
2016. júl. 22. 22:12
 7/8 A kérdező kommentje:
Utolsó: nincs azzal baj, ha lányos egy lány, sőt. :) Csak nem értem, mért tartozik bele a lányosságba ezeknek a romantikus borzalmaknak a nézése. De ezek szerint szerencsére vannak kivételek.
2016. júl. 23. 14:59
 8/8 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok :)

Ez egy szuper kérdés... Rengetegen beskatulyázzák a lányokat/nőket, hogy ha csajosak, akkor biztosan odáig vannak a csöpögős filmekért, ha meg éppen fiúsabbak, akkor meg tuti nem néznek ilyeneket. Mi az egyik barátnőmmel tökéletesen megdöntöttük a sztereotípiákat (ő fiús csaj, és imádja a romantikus filmeket) :D

2016. júl. 23. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!