Van olyan lány, aki nem bírja a romantikus filmeket?
(Én fiús vagyok, illetve ezt mindig megkapom, de nem csodálkozok rajta)
NEM BÍROM A ROMANTIKUS FILMEKET, MEG AHOGY SZENVEDNEK BENNE...AHHH BORZALOM😂
#1:
Totál egyetértek. :) Érdekelne, hogy a Szex és New Yorkról mit gondolsz. Ezt kérdezném a többiektől is, mert az, bár nem kifejezetten romantikus, de az is borzalom szerintem. Nem értem azokat a nőket, akiket az ilyesmi szórakoztat.
Egyébként milyen szempontból tartanak fiúsnak? Kinézet, öltözködés, hobbi, érdeklődés? Örülnék, ha írnál magadról valamit, hogy mi érdekel, ha nem túl személyes a kérés. Nyugi, nem ismerkedni akarok, csak szeretném már tudni, hogy vannak-e olyan lányok, akik nem illenek bele a sztereotip lány-képbe. :)
Jelen. Visszataszítónak tartom, mert a zömük giccskabaré.
Néha-nagy ritkán megnézek egyet-egyet, de akkor az már totál agyhalál-állapot :)
Azokért a filmekért vagyok oda, amiben van románc, de a fő műfaja más (pl. kaland, fantasy, dráma...).
Jó, én egyébként is fiúsabb lány vagyok, bár igyekszem az öltözködésemmel (szoknya, egyszerűbb ruhák) kicsit kompenzálni. :D
4-es vagyok. Utáltam/ok babázni, táncolni, hobbijaim is íjászkodás, önvédelem, vívás. A beszédstílusom sem épp szűzies (jó, azért nem a kocsis-kategória), a kisbabák hidegen hagynak.
Rühellem a testhez álló, sokat mutató rucikat, magas sarkút (sokkal inkább saru, vagy vászoncipő), sminket (szinte sosem teszek fel).
Ami csajos rajtam: szinte állandó - egyszerű, egyszínű - körömlakk, zömmel szoknyában, ruhában járok, és mindig hordok nyakláncot (vékony láncon valami medál) meg karkötőt.
Utolsó vagyok :)
Ez egy szuper kérdés... Rengetegen beskatulyázzák a lányokat/nőket, hogy ha csajosak, akkor biztosan odáig vannak a csöpögős filmekért, ha meg éppen fiúsabbak, akkor meg tuti nem néznek ilyeneket. Mi az egyik barátnőmmel tökéletesen megdöntöttük a sztereotípiákat (ő fiús csaj, és imádja a romantikus filmeket) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!