Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudnátok nekem ilyen meséket,...

Tudnátok nekem ilyen meséket, animációs filmeket vagy hasonlókat írni (többi lent)?

Figyelt kérdés

Tartalmaz paranormális dolgokat de nem idegenek vagy szellemes ijesztgetés hanem kicsit komolyabb dolgok, esetleg a főszereplők őrülete és lelki világának a "rosszabbik oldala" is látszik. Vagy kicsit betegebb teóriákat lehet róla gyártani vagy vannak ilyen módon továbbgondolható karakterek.

Nem kell feltétlenül közismerten ilyennek lenniük csak ha valakinek olyan érzése volt egy animációs filmmel hogy teljesen vagy részben megfelel annak amit leírtam.

2016. júl. 21. 23:06
 1/2 anonim ***** válasza:

Animében sok ilyen van. AnimeAddicts oldalon az ismertetők keresésében rengeteg műfajra és témára le lehet szűkíteni.

Amit láttam és jónak találtam:

Tokyo Ghoul

Minden van benne, amit te keresel

2016. júl. 21. 23:12
 2/2 A kérdező kommentje:
1-es, köszönöm a válaszod de a Tokio Ghoul-t már végignéztem (egyik kedvencem) ahogy nagyon sok másik animét is amiket ilyennek találtam. Van amit többször is.
2016. júl. 21. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!