Milyen filmet tudtok ajánlani az alábbi leirás és példák alapján?
20/F
Rengetek filmet láttam már, jót is rosszat is. Nem szeretem különösebben a romantikus filmeket, de láttam már néhányat ami nagyon tetszett.
Most néztem meg a Szenvedélyek viharában c. filmet és el kell mondanom nagyon tetszett(romantikus kalandfilm, aki nem látta).
Lényeg, hogy hasonló filmet keresnék mint ez, vagy a Szerelmünk lapjai, illetve a Túl az óperenciánt is, valamint halkan a Top gun-t(csak az 1. részt láttam) is ide sorolom. Aminem végig olyan megható, komoly hangulata van, amiben nagy szavak hangzanak el és nembeszélve a jó szinészi alakitásrol sem, hogy a néző át tudja érezni a történéseket.
Irjatok filmeket, amikre szerintetek a leirtak igazak.
Fogadom
Talán még ez is bele férhet :)
Mielőtt megismertelek ....Ez most jelent meg nemrég , feliratosan van meg a neten
Emlékezz rám ... Ez is nagyon jó
Most hirtelen ez a kettő jut eszembe , remélem tudtam segiteni
A mielőtt megismertelek-et 2 napja néztem meg és tetszett. Nem a legjobb film, de érdekesnek találtam.
Trónok harca fan vagyok és Emilia Clarke végedt néztem meg :D
A 2.-at amit irtál még nem láttam, de meg fogom nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!