Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért akarják a gyerekei...

Miért akarják a gyerekei megbosszulni Balon Greyjoy-t, mikor egy farok volt? (Trónok harca)

Figyelt kérdés

Tiszta hülye volt, amiért az Észak ellen indított hadjáratot, ahelyett hogy szövetségre lépett velük. Vén marha volt. Akkor miért kell megbosszulni?

Oké ha meg akarod bosszulni az apád ha egy normális, rendes ember volt. De ha egy buta, agyatlan, konok fa sz, aki nem azt csinálta ami jó lenne, akkor miért?

2016. júl. 20. 12:57
 1/2 anonim ***** válasza:
én nem úgy vettem le, hogy olyan nagyon meg akarják bosszulni, inkább az a céljuk, hogy visszaszerezzék a Vas-szigeteket
2016. júl. 20. 16:47
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Én a sorozatot nem nézem, csak a könyveket olvastam és tudom, hogy már sokmindenben eltér a kettő, de:

Egyrészt az Apa, a nagy vezető "forradalmár" aki újra dicsővé akarta tenni a Greyjoy nevet meg a vas szigeteket, tehát népszerű figura, az ő megbosszúlása kiváló indok lehet a nép úszítására, népszerűség szerzésére.

Vagy lehet, hogy a gyerekek se jobbak és tényleg bosszúra vágynak, elvégre mégis az apjuk volt.

Plusz a vér nagyon fontos ebben a világban, egy családtak meggyilkolása az egész ház ellen egy merénylet, független attól, hogy az áldozat milyen ember volt. (az más kérdés, hogy valszeg az egyik fia ölte meg). Szóval büszkeség is lehet az oka.

Most nem konkrét választ adtam, csak leírtam néhány dolgot ami az eszembe jutott.

2016. júl. 20. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!