Tudnátok ilyen sorozatokat mondani? (többi lent! )
Szia!! Rengeteg sorozatot tudok ajánlani,amiket én a sorozatbarát oldalon nézek!Ott rengetek sorozat van fenn,amikből bőven válogathatsz!Egy-egy részhez rengeteg link van,én általában az openload-osat vagy az indavideosat szoktam megnyitni,azoknak jó a minőségük és megbízhatóak!
A sorozatok,amiket nagyon ajánlok(függő lettem mindegyiktől :D ):
Pretty Little Liars(most fut az utólsó évada)
Scream Queens
Gossip Girl
Trónok Harca
The 100
24
Remélem tudtam segíteni!
Első vagyok. Én is a sorozatbaràtot akartam javasolni. Ott nézek minden sorozatot ami érdekel.
Tinis sorozatok amiket kértél pl Simlis spinék (Faking it) nagyon jó, Dawson és a haverok, de van sok màs sorozat is fent, tudsz vàlogatni.
googleba írd be hogy sorozatbaràt és kidobja az oldalt. Èn már majdnem az oldal indulàsa óta hasznàlom. Imàdom:) kb 2 hónappal az utàn fedeztem fel hogy elkészült .2012 május óta megy. Egyre többen hasznàljàk. Érdemes regisztàlni is, akkor jelölni tudod melyik részt nèzted meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!