Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek Naruto és Sasuke...

Szerintetek Naruto és Sasuke irigy egymásra? És ha igen szerintetek miért, és ki jobban a másikra?

Figyelt kérdés
2016. júl. 19. 21:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem irigyek egymásra. Erőt tekintve Sasuke túl büszke meg öntelt hogy irigy legyen Narutora akit lenéz. Naruto meg bár az elején szeretne olyan erős lenni mint Sasuke nem mondanám hogy irigy, neki valahogy személyiségidegen ez az érzés szerintem. És akkor a többi aspektus is ki van zárva emiatt.
2016. júl. 19. 23:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Irigy mindkettő egymásra,mivel vetélytársak.Sasuke mondta az utolsó harcban,hogy mindig próbálta nem figyelembe venni Narutot,de legbelül tudta,hogy egyformák.Mindketten egyedül maradtak,de egyik sem közelített.Majd csapattársak lettek és egyre szorosabb kapcsolatot ápoltak,közben a versengés folyamatosan ment.Amikor Naruto használta a rasengant és Sasuke a chidorit a tetős harcnál,akkor Sasuke irigy volt,amint meglátta a rasengan teljesítményét,hogy mekkora vizet locsolt a víztároló.Első válaszoló:Nézted egyáltalán az animét?Narutot pedig tudjuk,hogy mindvégig Sasuket akarta lenyomni,de közben mindvégig irigy volt.A shippuudenben ezek már kezdenek eltűnni,de szerintem fent maradtak az érzések,főként Narutoban.
2016. júl. 20. 15:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát a shippudenben egyik sem egymásra de a sima narutóban naruto volt irígy sasukéra
2016. aug. 9. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!