PLL! Van még rajtam kívül olyan, aki megutálta
Spencer-t?
Figyelt kérdés
Spoileres!
Az első öt évadban ő volt a kedvencem Hanna mellett, tényleg semmi bajom nem volt vele, de most hogy összejött Caleb-bel legszívesebben jól fejbe verném egy nagy péklapáttal. Komolyan, nem hallott még a csajkódexről? Ha nem a testvére valamelyik pasija, akkor a legjobb barátnője volt fiúja kell neki, akit ráadásul még mindig szeret Hanna, sőt Caleb is szereti őt. Nem hiszem el, hogy nem tud olyat választani magának, aki egyik barátnőjének sem az exe, sem a testvére pasija.
2016. júl. 18. 02:39
1/7 anonim válasza:
Szerintem nem vagy egyedül ezzel. Nekem eddig is nagyon furcsa volt, főleg amikor dorgozott. És igen, elég szemét dolgot csinál azzal, hogy Calebbel jár miközben Hannat szereti Caleb.
2016. júl. 18. 12:43
2/7 anonim válasza:
Én az első évadban se nagyon szerettem Spencert, aztán megszerettem de most hogy összekavart Calebbel, teljesen rohadtul megutáltam. Nagyon mocskos dolog volt tőle az egész. Ha annyira jól ismerné Hannat és ennyire jó barátja akkor meg se kérdezte volna Hanna-tól hogy összejöhet-e Calebbel.Mellesleg még mindig szereti Toby-t mivel nem akadt volna ki a gyűrűn ha nem szeretné. És cseszhet a kapcsolatuk közepébe, mivel Caleb SOHA nem fogja úgy szeretni őt, mint Hannat.
2016. júl. 19. 18:45
3/7 petra666 válasza:
Engem baromira idegesít, hogy ezt hallom mindenhol. Emberek, Hanna és Caleb évekkel ezelőtt szakítottak. Hannat el is jegyezték. Okés, jó páros voltak és aláírom, hogy jobban illettek egymáshoz, mint Spencerrel. De egyrész Hanna megadta az engedélyt másrészt, meg Caleb is ugyanannyira "hibás". Tudni illik egy kapcsolat két oldalú.
2016. júl. 28. 22:55
4/7 A kérdező kommentje:
Ha láttad volna az utóbbi részeket tudhatnád, hogy már nincs Hanna eljegyezve, ugyanis szakított a barátjával.
Igen, igazad van, Caleb is hibás, de annyira nem, mint Spencer, mert neki Hanna az egyik legjobb barátnője. Te talán összejönnél a barátnőd volt pasijával, ha tudod, hogy még mindig szereti őt?
2016. júl. 28. 23:47
5/7 anonim válasza:
Kérdezővel egyetértek. Ha annyira nagyon jóba vannak Hanna-val, akkor meg se kérdezte ezt volna! Nagyon köcsög dolog tőle ez az egész. De ha Caleb megcsókolta Hanna-t, akkor nem tiszták az érzelmei. Spencert Caleb soha sem fogja úgy szeretni mint Hannat. Hanna volt a legelső szerelme, akivel minimum 5 évig együtt volt. De a kövi részben talán lesz valami, mert Tyler nem rég rakott ki egy tweetet, hogy #HALEBFOREVER
2016. júl. 29. 09:31
6/7 petra666 válasza:
Igen ebben igazatok van, hogy nem láttam az utóbbi részeket, még nem tartok a hetedik évadnál. :( De amúgy Caleb ugyanannyira hibás szerintem, mint Spencer, mert neki meg ott van Toby, ugyanúgy a barátja. Jó mondjuk számomra az is nyilvánvaló, hogy nem léptek még túl egymáson.Én is szerettem Hannaékat, egyszerüen csak nem zavart a dolog ennyire, nekem furcsa, hogy sokakat igen. Mármint én nem hibáztatnám Spencert ennyire, mert már évekkel ezelőtt szakítottak;és amikor elkezdődött ez a Spenc és Caleb dolog, Hanna boldognak tünt egy tartós (legalábbis annak látszó-ugye én még csak a 6. évad vége fele járok) kapcsolatban.
2016. júl. 29. 23:45
7/7 petra666 válasza:
Utolsó vagyok még annyi a kérdezőnek, hogy ha tudnám, hogy szereti nem jönnék össze a barátnőm exével, de szerintem abbana helyzetben még Spencer nm tudta
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!