Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Egy filmet keresek, melyik...

Egy filmet keresek, melyik lehet az? (hullaeltüntetős viccesre vett film)

Figyelt kérdés

Jó néhány éve láttam egy filmet, már legalább 7-8 éve, azt hiszem a Duna tévén ment.

A film arról szólt, hogy voltak néhányan, és meghalt náluk valaki, aztán megpróbálták eltüntetni a holttestet. Emlékeim szerint, Gabinak hívták a hullát. Pl. berakják a hűtőbe, ledarálják a csontjait, meg hasonlók, végül sikeresen eltüntetik. (Egyáltalán nem véres és brutális horrorra kell gondolni, hanem egy viccesebb filmre).

Még arra emlékszem, hogy a szomszéd átjön a nagy zaj miatt, és azt mondják, hogy fánkot sütnek.

A végén kiderül, hogy azért halt meg szegény Gabi, mert valakinek a nyakában volt, akinek le volt tolva a gatyája, és Gabi pedig leesett róla, amikor az ember hasra esett.

Nem a Hóbortos hétvége, nem a Mirelit macsók és nem a Ronda ügy című film az.

Kérem, aki felismeri, írja meg melyik film az, mert régóta keresem, sajnos sikertelenül.

Előre is köszönöm

2016. júl. 17. 20:03
 1/9 anonim ***** válasza:

2 tippem van:

Kipurcant a bébicsősz, anyának egy szót se!

A másiknak én se tudom sajnos a címét, de véletlenül nem úgy tüntetik el a hullát, hogy miután ledarálják, fehér dobozokban a fagyasztóládába teszik a marha- és sertéshús közé?

2016. júl. 17. 20:10
 2/9 A kérdező kommentje:

Sajnos nem a Kipurcant a bébicsősz, anyának egy szót se! az.

Elsőre nem vagyok benne biztos, de szerintem abban amit én keresek, nem a húsok közé rakták.

2016. júl. 17. 20:22
 3/9 anonim ***** válasza:
40%
Milyen nemzetiségű film volt? Egyetlen szinészre sem emlékszel belőle? Ez a Gabi egy nő, férfi, gyerek?
2016. júl. 17. 21:10
 4/9 A kérdező kommentje:

Nem tudom milyen nemzetiségű film volt (bár emlékeim szerint az USA-ban játszódott), színészekre nem emlékszem, de nem ismert vagy világhírű színészek voltak benne, tehát nem top kategóriás film. Gabi pedig azt hiszem nő volt.

De ha ötleted, szívesen veszem :)

2016. júl. 17. 21:14
 5/9 anonim ***** válasza:
40%

Milyen korú filmnek tűnt? Színes volt vagy régebbi fekete-fehér? Kb. melyik évtizedben készülhetett?

Egy család akarta elrejteni a hullát, vagy kik?

Miért akarták elrejteni?

Miért nem tudták, hogy halt meg?

2016. júl. 17. 21:20
 6/9 anonim ***** válasza:

Esetleg megpróbálhatnál egy listát végignézni. A rajta szereplő filmek témája a véletlen halál/hullaeltüntetés. Hátha valamelyik ismerős lesz. A lista elég hosszú, két oldalas:

[link]

2016. júl. 17. 21:31
 7/9 A kérdező kommentje:

Színes volt, elmúlt néhány évtized valamelyikében készülhetett.

Az elejére már nem emlékszem, úgyhogy ezekre nem tudok válaszolni.

Ha jól emlékszem egy férfi és egy nő próbálta eltüntetni, de nem tudom ők milyen kapcsolatban álltak.

2016. júl. 17. 21:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Próbálkozz meg a mellékelt listával, 165 film van rajta!
2016. júl. 17. 21:32
 9/9 A kérdező kommentje:

Itt se találtam.

Még eszembe jutott egy jelenet:

A legvégén "újrajátsszák" az esetet, ami miatt Gabi meghal, és aki most vette a másikat a nyakába, szintén elesik és aki a nyakában van az meghal, ugyanúgy mint anno Gabi is. És kb. ezzel van vége, hogy azt mondják, hogy újra sütés lesz (korábban azt mondták a szomszédnak, hogy sütnek) mert tüntethetik el az újabb hullát.

Illetve korábban azt is mondták a szomszédnak azt hiszem, hogy most jön majd a szemetes, ezért visznek le annyi mindent, de a szomszéd aztán rájött, hogy aznap nem viszik el a szemetet.

2016. júl. 17. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!