Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Teen wolf Sterek?

Teen wolf Sterek?

Figyelt kérdés
Azt tudom,hogy nem fognak járni se semmi csak a rajongók csinálnak ilyen videókat.De honnan jött nekik,hogy "összehozzák" őket? Még csak most kezdtem el a 2.évadot.De Stiles és Derek haverok lesznek vagy mi? Csak mert még nem lógnak valami sokat eggyütt 😂
2016. júl. 17. 18:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Úristen, ekkora hülyeséget, már bocsánat. Soha nem fognak összejönni, még csak olyan nagy barátok sem lesznek. Mindkettőnek lesz majd barátnője később.

Spoileres az 5. évadra!

Derek már nem lesz benne sokáig, mivel a színész otthagyta a Teen Wolfot.

2016. júl. 18. 02:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát ha elolvastad volna teljesen a kérdést akkor tudnád,hogy nem hülyeséged írtam mivel úgy írtam,hogy TUDOM,HOGY NEM FOGNAK ÖSSZEJÖNNI SE SEMMI. Csak arra voltam kíváncsi honnan merítettek a rajongók ihletet ahhoz,hogy olyan videókat csináljanak amiben úgy tűnik mintha járnának...Máskor azért elolvashatnád vagy értelmezhetnéd a kérdést mielőtt válaszolsz.És arra a válaszra,hogy nem lesznek nagy haverok adok egy zöld jelet mivel ezt kérdeztem eredetileg.
2016. júl. 18. 07:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez egy divat a fandomokban, 2 karaktert, akiknek kb. semmi köze egymáshoz összeshippelnek, Stiles és Derek pedig tökéletesek voltak erre, mert mindketten nagyon népszerűek magukban is a fandomban.

Amúgy egésszé normalizálódik a kapcsolatuk a 4. évadra, de nem elsz semmi közöttük. Amúgy ha még van kérdésed, kérdez csak, szívesen válaszolok.

2016. júl. 18. 22:37
 4/4 A kérdező kommentje:
Okés köszii a választ  Ha a részek nézése közben lesz kérdésem akkor ide írok vagy írok neked privátban :) ment a zöld jel :)
2016. júl. 18. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!