Szerintetek ki lett volna jobb színész Bella Swan szerepére a Twilight-ban? (Képeket is linkeljetek be lécci)
Szerintem Natalie Portman jobb lett volna.
hasonlit kristen-re is
csűrös karola.
(a genyórázó mária odabasz, ott a pont!)
Szerintem Kristen Stewart borzalmas színész. Engem nagyon zavar, hogy egyáltalán nem játszik. Tény, hogy Bella nem valami összetett személyiség, de azért annál valamivel izgalmasabb, mint ahogy Kristen előadja. Na meg én sokkal szebbnek képzeltem a könyv alapján. Sok embertől hallottam, hogy Kristen azért jó a szerepre, mert ő is olyan átlagos, mint Bella.... De a könyvben nem úgy írja le az írónő, hogy egy tök szürke és semmitmondó csaj. Hát az iskolában az eslő nap minden srác belezúg, nem? Meg aztán Jacob, meg Edward is érte harcolnak, tehát olyan ronda nem lehet. Sőt!Én úgy épzeltem, hogy igazából nagyon szép, csak folyton Edwardhoz hasonlítgatja magát, és ezért küzd önértékelési zavarokkal.
Szóval: Én teljesen másképp képzeltem őt el.
Szerintem Lucy Hale sokkal alkalmasabb lett volna a szerepre. Ő nagyon, nagyon szép! Korban stimmel. Neki is hegyes álla van, tehát az arca egy kicsit szív alakú. Elég fehér a bőre, barna haja van, és barna kontaklencsét nála is lehetett volna használni. Szóval az én fejemben rá hasonlított Bella.
Itt egy kép róla:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!