Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » SPOILER! A Trónok harcában...

SPOILER! A Trónok harcában szerintetek Walder Frey halálával széthullik az egész uralkodóház?

Figyelt kérdés

SPOILER!

A 6.évad záró epizódjában Arya megölte Walder Freyt . Gondolom részletkérdés és valószínűleg a forgatókönyvírók is hanyagolni fogják ha lehet .... de ezt követően mi lesz a Frey-házzal? Összeveszik egymással az a seregnyi utód és újra lángba borul a Folyóvidék? Edmure Tully-val mi lesz ? Nekem úgy tűnik semmiképpen sem tudnának megegyezni egymással , elég rothadt jellemük van.

Ti mit gondoltok?

2016. júl. 14. 19:42
 1/7 anonim ***** válasza:
53%
Most nem azért, de csak Walder Frey volt a rothadt, a többi csak bírka.
2016. júl. 14. 19:52
 2/7 anonim ***** válasza:

Úgy tudom Frey-nek van egy konkrét LEGIDŐSEBB fia. Aki szerepel is az 1. évadban is még.

Lehet hogy van Walder Frey-nek 10 gyereke meg 20 unokája, de attól még van egy konkrét legidősebb fia, aki örökli a trónját:

[link]

Bár simán lehet hogy a Riverlands és a Frey-ház tényleg káoszba merül a halála után. Elvileg Robert Barathetonnak is volt törvényes utódja, aztán nézzétek meg mi lett belőle...

Edmure Tully: Arya Stark elvileg a kastélyban van, ahol megölte Frey-t és ahol Edmure-t is fogva tartják. Szerintem a 7. évad első részében Arya első dolga lesz hogy kiszabadítja Edmure-t, aki a nagybátyja

2016. júl. 14. 20:20
 3/7 A kérdező kommentje:

Ez jó gondolat . Szerintem inkább zűrzavar lesz. Stevron Frey is elég öregnek tűnik , arról meg nem tudunk mennyire szeretik őt a testvérei. Plusz Walder egyszer viccelődött azzal hogy alaposan az őrületbe kergethetné az utódait azzal ha egy fiatalabb dédunokáját jelölné ki örökösnek merthogy jogában áll.

Edmure viszont ha Arya segít neki lehet visszaszerezhetné a Tully-k hegemóniáját meg Zúgót :)

Még várom az ötleteket! Szerintem ez is izgalmas téma :D Nem kell mindig nagyban gondolkozni sárkányokkal meg apokalipszishozó élőhalottakkal :D

2016. júl. 14. 23:01
 4/7 anonim ***** válasza:
azért a freyek nem egy uralkódóház.. :D
2016. júl. 17. 13:55
 5/7 anonim ***** válasza:
#2 neked nem tűnt fel, hogy jaime elengedte edmuret es mar reg zugoban van?
2016. júl. 17. 13:57
 6/7 anonim ***** válasza:

4:

Nem tűnt fel hogy a Trónok harca középkori világában mindig mindenhol, a legutolsó kis putriban is arról szól az öröklési jog, hogy a legidősebb fiú kap mindent? A VALÓSÁGBAN IS ÍGY VOLT ÉS A TRÓNOK HARCÁBAN IS ÍGY VAN. Ha egy büdös földművelő paraszt vagy és van 3 fiad, akkor is a legidősebb fiad kapja az összes vagyonodat, a másik 2 meg mondjuk mehet zsoldosnak, mint amilyen Bronn is vagy papnak, kovácsnak, stb.

Esetleg ha az apa jófej akar lenni, akkor azért hagy egy kis földet vagy ezt-azt a fiatalabb fiaira is, de ez csak a nagyon gazdagoknál jellemző és ott sem mindig.

Még mondjuk a Stark-oknál is ahol 4 fiú volt (Jon-nal együtt), Robb örökölt volna mindent, aztán Bran, Rickon, Jon mehetett volna a falra, mehettek volna lovagnak, kaphattak volna valami pici birtokot, lehetettek volna Mesterek, mehettek volna papnak és hasonlók, ha nem tör ki a háború. Ez volt a sorsuk, mert az öröklési jog szerint a legidősebb fiú kap szinte mindent.

Eddard-ék is 4-en voltak testvérek és csak azért Eddard lett az észak ura, mert a bátyját kegyetlenül megölték. Viszont még így is az öccse, Benjen a falra ment hogy ott szolgáljon, mert nem volt jobb dolga

5:

Neked nem tűnt fel hogy a sorozatban erről Walder Frey maga tesz említést a 6. évad 10. epizódjában, hogy Edmure még ott van a börtöncellákban? Még az angol nyelvű wikipédia is erről ír, ha feltűnt.

[link]

"Walder Frey later mentions that Edmure is back in a cell, although he has no plans to kill him as "killing his son by law would not be right.""

Edmure még ott van a Twins-ben (magyarul nem tudom a nevét), Walder hidas kastélyában még mindig a 6. évad végén. MERT Jamie nem azt ígérte neki, hogy egyből kiszabadulhat, hanem hogy majd HOSSZÚ TÁVON jó életet kaphat ő is és a fia is.

2016. júl. 17. 16:43
 7/7 anonim ***** válasza:
vegig se olvasom, mit irsz, mert nem azt mondtam, hogy nem a legidosebb fiu orokol, hanem h a freyek nem egy uralkodohaz, mivel csak nemesek, de latom nehez ezt felfogni :D
2016. júl. 17. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!