Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Én imádom a horrorfilmeket és...

Én imádom a horrorfilmeket és érdekel, hogy tudtok e ajánlani valami jót. Az alap horrorokat kb mind láttam, szóval nektek melyik horrorfilm tetszett a legjobban és mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés
2016. júl. 12. 18:49
 1/6 |Orfeusz| ***** válasza:
Ragyogás. Alig horror, de nekem nagyon félelmetes volt:D És még filmművészetileg is remekmű.
2016. júl. 12. 18:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Az én kedvenc horrorjaim a Kör (2002-es verzió), a Shutter (2004-es) és a Szem (2002-es). Szeretem a klasszik horrorokat is, de azok számomra nem annyira rémisztőek, a trancsírozósokról nem is beszélve. A Más világ sem rossz, bár ez inkább a hangulatra megy rá.
2016. júl. 12. 18:57
 3/6 anonim ***** válasza:

A címére nem emlékszem, de annyira felidegesített ez a film, hogy sokszor betudtam volna nyúlni a képernyőn keresztül a fasziért a Tv-be és úgy el p*csázni ... !!!!

Valami olyan a történet, hogy faszikám elrabolta a szüleitől a kisfiút, bezárva tarja, láncon a házában, enni azt eheti amit a pali meghagy a tányérján mint maradékot . Már kamasz a fiú, de még mindig így tartja . Suli, tanulás semmi . Add a kezébe egy anatómia könyvet, a srác azt tanulmányozza, ugyanis az ürge lányokat, nőket visz haza mindig, akiket jól megszadiz aztán meg kinyírja őket . Úgy gondolja a srácnak végre el kell veszítenie a szüzességét, illetve ráállni arra, hogy az ő példáját kövesse és ki nyírjon csajokat . Persze, hogy nem ez megy szegénynek .

Azzal van vége a filmnek, hogy van már vagy 20-22 éves a srác, a fogva-tartóját kinyírja a p*ba és elmegy haza és ott áll mint vadidegen a házuk kapujában és néz egy kisrácot aki a testvére, meg azt hiszem az anyukáját aki rá sem ismer .

Nagyon jó film .

2016. júl. 12. 19:38
 4/6 anonim ***** válasza:
* Persze, hogy nem megy ez szegény gyereknek .
2016. júl. 12. 19:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Ja ! a megzakkant, dilis fogva-tartó meg azért lett olyan amilyen mert az apja alkesz volt, bántotta az egész családot, őt pedig suhancként arra kényszerítette, hogy szeretkezzen a saját édesanyjával . Állandó rémálmok gyötrik emiatt .
2016. júl. 12. 19:47
 6/6 anonim válasza:
Az én személyes kedvencem a sikoly mind a négy része,de tudom ajánlani az alábbiakat:ház a kísértet hegyen,nyílt tengeren,a gyilkos orsóhalak támadása,kaptár
2016. júl. 24. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!