Milyen filmeket tudtok, ahol a végén a rossz nyer?
Figyelt kérdés
Olyan filmek érdekelnek, ahol a negatív karakter(ek) nyer(nek).
De most nem az olyanokra vagyok kíváncsi melyikekben a baltás gyilkos lecsapja mindenkinek a fejét és vége a filmnek.
Hanem olyanokra inkább mint pl. volt egy sorozat ahol egész évadban a két csempészhálózat-vezető görögre vadásztak, akiknek a keze minden illegális dologban benne volt, többek között megölték az egyik főszereplőt. Az évad utolsó részében van egy jelenet, hogy hamis útlevéllel elutaznak és megússzák az egészet.
Valami ilyesmi filmek érdekelnek.
2016. júl. 9. 18:27
1/8 A kérdező kommentje:
A Bárányok hallgatnak és a Száll a kakukk a fészkére filmeket láttam és nagyon tetszettek.
2016. júl. 9. 18:34
2/8 anonim válasza:
Az ördög ügyvédje, 1000 halott háza,Holtodiglan(zseniális film).Hirtelen több nem jut eszembe.
3/8 anonim válasza:
A titkok kulcsa.
Szerintem ez olyan :)
4/8 anonim válasza:
12 majom
Egyébként melyik az a csempészes sorozat, amit írtál a kérdésben?
6/8 anonim válasza:
Hex
Fargo is-is,, de eleg sok reszben lorne nyer
7/8 A kérdező kommentje:
A Drót 2. évada
2016. júl. 9. 22:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!