Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek az új...

Opened paradise kérdése:

Mi a véleményetek az új Szellemírtók filmről?

Figyelt kérdés

Tudom,még nincs kint,de magáról az alap ötletről.

Egy régi nagy,mondhatni kult filmet elővenni és új részt csinálni,csak nőkkel.

Meg úgy alapból ez bőrlehúzás,vagy nem?

És a zenéjéről?

2016. júl. 6. 22:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

10-es, pont emiatt csinálnak ilyen filmeket. Mert Dan Aykroyd a hasizma miatt volt az eredetiben?

És el kell szomorítsalak, mert a lányok is "haveros" filmként élték meg az összes fiús filmet. Én pl. Egon voltam. De ha már Back to the Future, Marty McFly is voltam farsangkor (a húgom volt a doki). És Han Solo-nak is képzeltem magam. Pedig mindig nőies lány voltam, de nem voltunk reprezentálva. Meg kellett tanulni nemeket kívül gondolkodni. Jack Sparrow is voltam, már Halloween-i bulin.

És sokkal hihetőbbek, mint az, hogy egy 40 kilós csontsovány nőcike elbír egy nála nehezebb fegyvert, vagy leveri a háromszor akkora pasast (ha nincs kifejezetten szuperereje).

Az effektekről pedig, látta valaki az Evil Dead c. filmet? Horror komédia. 1981. Most megy belőle a sorozat, Ash vs Evil Dead, és nagyon hajaznak az effektek a 81-esre, ami szerintem nagyon jó. Az eredeti hangulat van meg.

2016. júl. 8. 01:20
 12/15 anonim ***** válasza:
Összefoglalva új szellemírtók film = élőszereplős scooby-doo film + Adam Sandler
2016. júl. 29. 13:10
 13/15 A kérdező kommentje:

Na itt Adam Sandlert ne...

Annyira divat lett fikázni...jó,a Jack és Jill,az tényleg emberiség ellen elkövetett büntett,de én amúgy bírom. És rendszerint a fikázó nagyrésze olyan,aki meg se néz egy filmet se,csak premier előtt már félévvel lehúzza 1 ponttal Porton.

2016. júl. 31. 07:38
 14/15 anonim ***** válasza:

Az a probléma, hogy a Ghostbusters legelső része is azért volt jó, mert teljesen spontánnak érződött benne minden. Például amikor a liftben először bekapcsolják a protonfegyvert vagy amikor Venkman éppen telefonba magyarázta, hogy a barátnője "fekszik, másfél méterrel az ágy felett, közben harap, karmol és vicsorít"... a mai napig elmosolyodok ha csak ezekre a jelenetekre gondolok. Hiába volt egy őrületes baromság az alapötlet, egyszerűen a filmen is lehetett érezni hogy nem veszi komolyan magát, csak egy szerethető kedves vígjáték akar lenni és ez a filmbéli spontánság elvitte az egészet a hátán.

... és ennek tükrében az 5 évvel későbbi második rész is iszonyatosan erőltetettnek és vérszegénynek tűnt. Ugyanis lehetett rajta érezni, hogy csak az első rész sikerét meglovagolva akartak még több pénzt szerezni. Egy 32 évvel későbbi rész pedig már eleve bukásra volt ítélve.

Erre még rátett egy lapáttal az, hogy amikor erre a tényre a szaksajtó is megpróbált rámutatni, akkor Paul Feig nemes egyszerűséggel le hímsoviniszta-nőgyűlölő-trollozott mindenkit. (kb. mint itt is az egyik válaszoló) Holott egy hangos kisebbségen kívül senki nem kifogásolta azt, hogy nők vannak a filmben. (sőt, volt egy képregény és egy rajzfilmsorozat is annó női főszereplőkkel)

Mondjuk hogy legyen egy jó hír is: Hiába írtak alá a szereplőkkel még két részre szerződést, akkora bukás lett (120 millió dollár bevétel hiányozik még ahhoz, hogy kb. 0-ra jöjjenek ki és a legoptimistább becslések szerint is kb. 70 millió dolláros hiány fog maradni) hogy ebben a formában nem lesz folytatás. Ellenben feltehetőleg lesz egy animációs film és egy rajzfilmsorozat is a közeljövőben. Igazából ezekkel még sosem lőttek mellé, szóval bizakodó vagyok.

2016. aug. 11. 13:18
 15/15 anonim ***** válasza:
Nagyon rossz volt és csak bemocskolta az eredeti Szellemirtók hírnevét. (Mondjuk az eredetiből a második rész már nem tetszett annyira, de még mindig jobb volt, mint ez a félresikerült reboot.) A rebootok nem jók! Hollywoodnak ezt meg kéne már végre-valahára tanulnia! Ez az ötlet már a kezdettől bukásra volt ítélve! Nem csodálom, hogy az official traileren több volt a dislike, mint a like! Ócska volt ez a film! Borzalmas! 0 pont!
2017. okt. 5. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!