Melyik film lehetett ez?
Figyelt kérdés
A filmből nem sokat láttam,de arról szól,hogy van egy srác,aki visszatér a szülőfalujába,hogy eladja az ingatlanukat.Nagyon híres lett az idő alatt,míg elkerült,és most készül feleségül venni egy nőt.Közben újra találkozik a régi barátaival-egy lánnyal és egy fiúval(aki közben pap lett?)-és rájön,hogy a gyerekkori barátját jobban szereti,mint a menyasszonyát(a végét sem láttam,de gondolom azzal jön össze).A csajnak van egy farmja,ahol idős,beteg lovakat ápol,és mivel nem finanszírozzák a volt gazdik állataik ellátását,veszélybe kerül a farm.A srác a végén mégsem adja el a házat.Eddig láttam,és viszonylag jó filmnek tűnt,úgyhogy kíváncsi lennék a címére:)2016. júl. 6. 18:15
1/1 anonim válasza:
Volt egyszer egy szerelem (A Country Wedding, 2015).
https://www.youtube.com/watch?v=WMa1F_hk9c0&t=11s
Google: site:imdb.com marry+horses+farm+home+sell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!