Kinek melyik a kedvenc orvosi sorozata? És miért?
The Knick, magyarul valami sebész vagy ilyesmi a címe.
A 19-20. század fordulóján játszódik, a főszereplője egy kokainfüggő, de igen zseniális sebész. Azért tetszik, mert több szempontból sem az a tipikus kórházas sorozat, ráadásul jó a látványvilága és a színészi játék is elég magas szintű.
Amiről a vészhelyzetben sem beszélnek 3s a sürgösségi osztályt azért ajánlom mert azok valósak csak néhány doki nem vállalja fel magát.
a vészhelyzet pedig izgalmas fordulatos...
Régen a House-t szerettem, de amióta orvostanhallgató vagyok, mindig felcseszi az agyam :D
A Vészhelyzetet bírtam (mondjuk az is eléggé elszakad néha a valóságtól, de a hangulata bejön).
A Grace Klinikát nem néztem (nagyon nem az én világom), a Dokik nekem nagyon infantilis...
A Nurse Jackie-t szeretem, főleg azért, mert a központi téma nem a orvosi része (akkor ez is olyan elcseszett lenne, mint a többi kórházas sorozat).
A Knick is nagyon jó, talán ezt nevezném kedvencnek ebben a műfajban.
Nekem is a Knick a kedvencem, egyszerűen fantasztikus. Teljesen más mint a megszokott orvosi/kórházas sorozatok. Más világ, más kor, teljesen más látásmódok. Érdemes elkezdeni nézni.
Ezen kívül még a House-t néztem és is. Ezt is nagyon szerettem, de nála a Knick visz mindent.
Regebben eltem-haltam a Veszhelyzetert, csak sajnos elegge elrugaszkodott nehanyszor a valosagtol. De a legtobb reszt nagyon birom. Dr. House nalam orokzold :D
Illetve amit meg nagyon szerettem, az a Szentek korhaza volt. Ausztral, itthon mar sajnos jonehany eve nem adjak :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!