Miraculous-nak új része? (24. -25. -26. rész)
Figyelt kérdés
Már kb. egy hete ugyanazok a részek mennek. A Volpina (Ravasz Róka) és az Origins (Eredet) mikor fog menni? *dátum szerint*2016. júl. 2. 20:06
1/8 A kérdező kommentje:
*mikor lesz-ezt kihagytam. Bocsi☺
2016. júl. 2. 21:12
2/8 N4K4i válasza:
Szia!
Szerintem ne számíts mostanra, mert még a tudomásom szerint a 16-17-20-21.részt sem adták le.
De ha esetleg feliratosan láttad, akkor szerintem az a legjobb, mert én személy szerint jobban szeretem a franciát, mert a szinkronhangok jobban passzolnak a karakterekhez. :)
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Feliratosan már láttam.
2016. júl. 17. 15:15
4/8 anonim válasza:
Én Youtubeon nézte meg a részeket francia szinkron-magyar felirattal. Belinkelem, hátha így is megszeretnéd nézni. :)
Link: https://www.youtube.com/channel/UCjE54IIhqG9gmTPxp2ZE59w
Ez a csatorna linkje, de a videók között megtalálod. :)
5/8 A kérdező kommentje:
A 17.résznek (Antibug) sehol se találok magyar feliratos részt. Ha valaki tud elküldené?!
2016. aug. 8. 08:57
6/8 N4K4i válasza:
Magyar feliratosan nincs fenn, esetleg francia szinkron-angol felirattal. De ha kell, nekem meg van a magyar szöveg a részhez. :)
7/8 anonim válasza:
A sorozat barát weboldalon fennt van az összes rész!!
8/8 anonim válasza:
Szia!
Szeptember 12-től fogják adni az új részeket a Disneyn.
Ha megakarod nézni a 17.Részt, akkor Youtube->Miraculous HunSub csatornáján kint van feliratosan!!
Remélem segítettem!
Üdv.: Egy miraculous fan~
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!