Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Valaki valami tényleg jó...

Kovács Gabcsiii kérdése:

Valaki valami tényleg jó horror filmet tudna mondani?

Figyelt kérdés
Valami tényleg durva jó horror filmet keresek, de nagyon sikertelenül.. Megnéztem a Rosemary Gyermekét, ami egy oldal szerint benne van a TOP 2-ben, de ha ez tényleg horror film öljetek meg.. Rengeteg horrort láttam már, kisebb koromban mozgatott meg amikor kijött a Sikoly vagy a Halálos kitérő, de ezek nagyon rég voltak már.. Olyan filmet keresek, amitől nem merek kimenni a szobából. :D Vagy lehet velem van a baj, hogy nem félek? :D :D Segítsetek! :)

2016. júl. 2. 17:39
 1/6 anonim ***** válasza:

Borzongás

Majd írd meg a véleményed róla, ha megnézted. Én anno nagyon fostam tőle. :-D

2016. júl. 2. 18:51
 2/6 anonim ***** válasza:

Erre gondolok: [link]

Csak most láttam, hogy van egy másik film is ugyanezzel a címmel.

2016. júl. 2. 18:52
 3/6 anonim válasza:

Rémálom az Elm utcában

Tükrök

Kimertem menni utánuk a szobából, de azért jó filmek, nem bántam meg, hogy megnéztem. ;)

2016. júl. 2. 19:04
 4/6 anonim ***** válasza:

A Rosemary gyermeke egy mestermű, egy igazi horror, mesteri atmoszférával. Nem csoda hogy nem jön át neked/nem érted, gondolom meg gyerek vagy, lehetsz vagy 14-15.

De válaszolva a kérdésre, és tudva, hogy milyen filmek nem jönnek be neked a következőket ajánlom, eredeti hangal, felirattal:

Grave Encounters

Sinister

The Conjuring

2016. júl. 2. 19:38
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszotokat kedves kommentelők, mindenkinek ment a zöld! :)

Első kommentelő: (Jesse_Pinkman) Már láttam a filmet, jó film, de nem ijedtem meg tőle :D

Második kommentelő: (GoatGirl1729) Már láttam mind a kettő filmet, jók, de nem féltem :D

Harmadik névtelen kommentelő: 22 éves vagyok, és átjött a film, de nem volt számomra ijesztő :) Nekem tetszett volna, ha a kisgyereket megmutatják ,és nem rejtegetik. De ez van :) Nem tudnak olyan filmet készíteni, ami mindenkinek tetszeni fog :)

A Sinister-t és a Démonok között filmeket láttam már, a napokban néztem meg a Démonok között 2-őt, viszont szerintem az első része sokkal jobb volt, mint a második. De a Síri találkozásokat szerintem meg fogom nézni :)

Köszönöm szépen még egyszer mindenkinek, hogy nem bunkó válaszokat kaptam!! :)

2016. júl. 3. 01:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Magasfeszültség.
2016. júl. 3. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!