Valaki valami tényleg jó horror filmet tudna mondani?
Borzongás
Majd írd meg a véleményed róla, ha megnézted. Én anno nagyon fostam tőle. :-D
Rémálom az Elm utcában
Tükrök
Kimertem menni utánuk a szobából, de azért jó filmek, nem bántam meg, hogy megnéztem. ;)
A Rosemary gyermeke egy mestermű, egy igazi horror, mesteri atmoszférával. Nem csoda hogy nem jön át neked/nem érted, gondolom meg gyerek vagy, lehetsz vagy 14-15.
De válaszolva a kérdésre, és tudva, hogy milyen filmek nem jönnek be neked a következőket ajánlom, eredeti hangal, felirattal:
Grave Encounters
Sinister
The Conjuring
Köszönöm válaszotokat kedves kommentelők, mindenkinek ment a zöld! :)
Első kommentelő: (Jesse_Pinkman) Már láttam a filmet, jó film, de nem ijedtem meg tőle :D
Második kommentelő: (GoatGirl1729) Már láttam mind a kettő filmet, jók, de nem féltem :D
Harmadik névtelen kommentelő: 22 éves vagyok, és átjött a film, de nem volt számomra ijesztő :) Nekem tetszett volna, ha a kisgyereket megmutatják ,és nem rejtegetik. De ez van :) Nem tudnak olyan filmet készíteni, ami mindenkinek tetszeni fog :)
A Sinister-t és a Démonok között filmeket láttam már, a napokban néztem meg a Démonok között 2-őt, viszont szerintem az első része sokkal jobb volt, mint a második. De a Síri találkozásokat szerintem meg fogom nézni :)
Köszönöm szépen még egyszer mindenkinek, hogy nem bunkó válaszokat kaptam!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!