Az Amerikai Horror Story első évadának mi a befejezése? Nem merem végig nézni.
Figyelt kérdés
Úgy kb az első 8-9 rèszt láttam de már nem tudtam aludni ,szóval örülnèk ha valaki elmobdaná,mert azèrt èrdekel ,de a saját èrdekembe nem nèzem meg2016. júl. 2. 11:33
1/3 anonim válasza:
Nyugodtan megnézheted, nem ijesztőbb, mint a többi rész ;) ez a sorozat igazából lelkileg megterhelő (legalábbis nekem), de annyira nem para
2/3 anonim válasza:
Nézd meg, semmi olyan nincs benne ami annyira ilyesztő lenne, főleg nem az első évadba.. Ha meg nem neked való, még fiatal vagy hozzá, nem érten minek kezdted el..
3/3 anonim válasza:
Nem félelmetes egyáltalán. Szerintem nézd meg,és egyet értek az előttem lévő kommmentelőnek,inkább "lelkileg megterhelő" számomra is. De tetszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!