Charlie halála emrékére Bud Spencer maratont szeretnék tartani és érdekelne hogy melyik a legjobb filmei mivel sokvan így csak néhányat töltenék le?
Figyelt kérdés
2016. jún. 30. 22:31
1/3 anonim válasza:
Hányat szeretnél megnézni?
Kedvenceim:
Bűnvadászok
Nyomás utána!
A zsoldoskatona
Mindent bele, fiúk!
Piedone, a zsaru
Nincs kettő, négy nélkül
Különben dühbe jövünk
Kincs, ami nincs
2/3 anonim válasza:
Kincs, ami nincs
Különben dühbe jövünk/És megint dühbe jövünk
Az ördög jobb és bal keze 1-2.
Nincs kettő négy nélkül
Piedone, a zsaru/esetleg a többi Piedone-s rész
Akit Bulldózernek hívtak
Mindent bele, fiúk!
...Egyelőre ezek jutnak eszembe, hozzávetőleges sorrendben a legjobbtól az átlagosakig. Lehet, hogy kihagytam 1-2 egyértelmű klasszikust. Ja, és még van az Aladdin, ami talán nem olyan jó szakmai szempontból, mint a többi Bud Spencer, de nekem azért még tetszett "különdíjasként".
3/3 anonim válasza:
Kincs ami nincs, nincs kettő négy nélkül, különben dühbe jövünk, én a vizilovakkal vagyok, Piedone Egyiptomban... meg meg az ilyenek... az angyalok is esznek babot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!