Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Baj, ha 15 évesen Trónok...

Baj, ha 15 évesen Trónok harcát és Sons of Anarchy-t nézek?

Figyelt kérdés

mármint ezek lehetnek rám rossz hatással vagy ilyesmi?

15/L

2016. jún. 30. 20:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Egyértelműen megerősítésért jött a kérdező. Had kérdezzek vissza :

Számodra mi a GOT mondanivalója?

2016. júl. 1. 13:08
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Én 13/F vagyok. Egy éve kezdtem el nézni a GoT-t. Nem nagy elvárásokkal kezdtem bele: amire azt mondják, hogy így jó, meg úgy jó, az nekem sosem jön be; valamint többen mondták, hogy nem nekem való még. Erre én azért is elkezdtem olvasni és nézni is. Az első epizódok nem igazán fogtak meg. Mások ( nem azok a Mások) pl.:az osztálytársaim azt hiszik, a sorozatban végig szexelnek és csatáznak. Sejtettem, hogy nem így lesz, de az elején azért vártam valami nagy dolgot, ami nem jött el. Aztán az évad közepe felé úgy beszippantott, hogy szüneteltettem az olvasást, és ledaráltam az egészet. Megvettem mindet DVD-n, megtanultam az összes nevet és összefüggést, szinte epizódokra le tudom bontani a történéseket. És időközben rájöttem: van itt szex, gyilkosság, ármánykodás, de a KARAKTEREK ( nem hiába a nagybetű) és a PÁRBESZÉDEK mindent visznek, valamint a történetvezetés sem kispályás. És életemben először éreztem azt, hogy egy filmben/ sorozatban megvan az egyensúly az akciójelenetek és az elgondolkodtató, figyelmet követelő részek között. És hiába romlott egy kicsit a színvonal ( 10/10 helyett már csak 8,5 nálam úgy átlagolva a sorozat, mert a top 5-ös részeket lehúzza a többi), kötelezővé tenném mindenkinek a sorozatot. Az olyanok, akik a gyilkolásért néznék=korombeliek többsége, akik nem elég érettek rá ( ezzel nem fényezni akarom magam, de így van) úgyis abbahagyják. Úgyhogy nem bántam meg, hogy nem hallgattam azokra, akik óvva intettek a GoT nézésétől, mert sokat nyertem a döntésemmel. Ezért 15 éves létedre ne is gondolkozz azon, hogy gáz-e, ha nézed! Minden érett, reális gondolkodású 15 évesnek néznie kellene. Bocs a kisregényért.... :D
2016. júl. 3. 15:15
 13/14 anonim ***** válasza:
én 16 évesen kezdtem a SOA-t, a Trónokat meg 17 évesen :D
2016. júl. 3. 16:15
 14/14 anonim ***** válasza:
#Varga Medárd - respekt, köszi
2016. júl. 3. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!