Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Volt olyan film, ami segített...

Dongaben kérdése:

Volt olyan film, ami segített valakinek hétköznapi problémája megoldásában?

Figyelt kérdés
Ha igen, melyik volt az? És miért?
2016. jún. 29. 21:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Jó, oké, végül is, tényleg ez a művészet. :) Bocs a kötekedésért, de a környezetemben így még nem értelmezték.

Nos, hát hasznos tippeket... írok pár filmet akkor, ami esetleg jó lehet neked.

Gran Torino(igen, ezt már említettem)

Mátrix

Ha eljön Joe Black

A számkivetett

Véres gyémánt

A part

Asszem ennyi... illetve talán esetleg a Terminator 2... de könnyebb lenne, ha műfajra is szűkítenél, én most próbáltam elég vegyesen írni. Ja, és nem feltétlen mindegyik amolyan drasztikus változtatást okoz a gondolkodásmódban, de lehet rajtuk agyalni mindenesetre. Ha konkrét óhajod lenne bizonyos műfajban, akkor írj nyugodtan! :)

2016. jún. 29. 23:18
 12/12 anonim ***** válasza:

What the f#%k do we know. - Élet értelme, depresszió kerülése

Összeomlás - mások bosszantó viselkedésének felismerése és kezelése

12 Dühös Ember - érvelés, aktív figyelem

Oral sex technics - lovers guild... Talán egyértelmű miért

Lèon a profi - megmutatta, hogy az élet mindig nehéz és emiatt felesleges bánkódni.

A remény rabjai - kitartást nem.mindig okoz depressziót, néha sikert is hoz.

Schindler listája - bizonyos témájú filmeket megéri megcsinálni mert jó pénz van benne. Meg kell találni azt, amit széles körben el lehet adni és bármilyen új köntösbe rakod, meg fogják venni. Azaz meg lehet tanulni eladni bármit.

Harcosok klubja - amit birtokolsz, birtokba vesz

Idétlen időkig - sokmindent máshogy csinálnék, akkor el kell gondolkodni, hogyan tudok én változni, mert csak tetteimmel és nem.a véleményemmel tudom a világot megváltoztatni.

2016. jún. 30. 06:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!