Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Zootropolisz cimű filmben...

Kincsi2003 kérdése:

A Zootropolisz cimű filmben Nick és Judy járnak?

Figyelt kérdés
Nem volt teljesen tiszta, bár volt néhány jelenet amely erre utalt

#nick #Judy #zootropolisz #judy es nick
2016. jún. 28. 21:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem gondolom ezt, inkább egyfajta sajátos baráti kapcsolatnak tűnt számomra. (Melyik jelenetekre gondolsz? Csak egyszer láttam, de hátha emlékszem rá.)
2016. jún. 28. 21:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is csak egy nagyon jó baráti kapcsolat van közöttük, ami félreérthető lehet. :) De tudom, sok kép készült arról, hogy járnak de ezek csak fantáziálások. A filmben szerintem nem volt olyan jelenet amely konkrétan utalt volna erre. Nekem erről a Soul Eater-ből jutott eszembe Maka és Soul kapcsolata, közöttük is egy különleges baráti kapcsolat van, ha láttad esetleg.
2016. jún. 28. 22:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Sajnos neem, pedig ne mondjatok h nem lett volna tok klassz*.*
2016. júl. 20. 18:22
 4/8 anonim válasza:
Én is gondoltam rá. Volt pár olyan jelenet.
2016. júl. 31. 11:16
 5/8 anonim ***** válasza:
Én tegnap néztem, és arra számítottam, hogy a végére lesz valami összejövősdi köztük. Bár érdekes lenne egy róka egy nyúllal. :D
2016. aug. 13. 21:31
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem de ezzel nagyon sokan nem törődnek, szóval bizonyos értelemben járnak. :D

[link]

2016. szept. 4. 14:00
 7/8 anonim válasza:
Nem, nem járnak, és tudod mit? Nem is akarom, nem akarok egyszerűen máshogy gondolni rájuk, mint ahogy lefesti őket a történet.... És ha csinálnak egy zootropolis 2-t, amiben jól megírt szerelem lesz, csak nyugodtan, de az 1-ben nem járnak... Legfeljebb az utolsó autós jelenetből következtetni rá, de akkor már én kivárom a 2. részt :P
2016. dec. 25. 22:24
 8/8 anonim válasza:
lehet de nem biztos mert a mese végén nick kérdezi judy-tol hogy tudod hogy szeretsz ö meg erre azt válaszolja hogy igen tudom
2018. ápr. 10. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!